ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Κουντουρά: Οι ΑΝΕΛ είναι η μόνη σταθερή δύναμη

Εκλογές 2015 - Κουντουρά: Οι ΑΝΕΛ είναι η μόνη σταθερή δύναμη

Οι ΑΝΕΛ πρέπει να είναι στη Βουλή γιατί μόνο εμείς μπορούμε να προστατεύσουμε τον λαό, σήμερα, στα δύσκολα [...] Είμαστε η μόνη σταθερή δύναμη, η ασφάλεια, δήλωσε η πρώην υπουργός και υποψήφια βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στην εκπομπή Δεύτερη Ανάγνωση του Πρακτορείου 104,9 FM.

Αν δεν είμαστε στη Βουλή και δεν μπορέσουμε να είμαστε η ασφάλεια και η σταθερότητα απέναντι στη διαπλοκή και στη διαφθορά και δοθεί η δυνατότητα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που ήταν η διακυβέρνηση της συγκάλυψης, να μπουν σε μια διακυβέρνηση, όλοι αυτοί που μας φόρτωσαν αυτά τα χρέη θα μείνουν ατιμώρητοι, όλοι αυτοί οι πολιτικοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα, θα μείνουν ατιμώρητοι και θα έχουν όμηρο και τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε.

Σε ό,τι αφορά τις δημοσκοπήσεις, η κ. Κουντουρά εμφανίστηκε βέβαια ότι οι προβλέψεις θα διαψευστούν. Αυτή η ισοπαλία που δείχνουν θα τους διαψεύσει ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει ισοπαλία. Ξέρουν πολύ καλά ότι ο κόσμος θα υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι το μόνο κόμμα και ο Αλέξης ο Τσίπρας ο πρωθυπουργός που ύψωσε τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη και είναι αυτός ο πρωθυπουργός που μπορεί να διοικήσει, σωστά, τίμια [...] για να βγούμε από την κρίση, υπογράμμισε.

Σχετικές ειδήσεις