ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Τσίπρας: Θα προχωρήσουμε στις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος για να ανασάνει

Εκλογές 2015 - Τσίπρας: Θα προχωρήσουμε στις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος για να ανασάνει

Την αισιοδοξία ότι αύριο ξεκινά μία καινούρια μέρα, μία μέρα που –όπως είπε- μπορούμε να κερδίσουμε από σήμερα, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο κτήριο του 27ου και 30ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

Βίντεο και φωτογραφίες: Λευτέρης Σουχάιμπ

Σε σχολικό συγκρότημα της Κυψέλης προσήλθε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Κυριακής (20/09/2015) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου και σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους δήλωσε πως «η Ελλάδα των δημοκρατικών παραδόσεων προσέρχεται στις κάλπες, ο λαός θα πάρει το μέλλον στα χέρια του και δεν θα αφήσει άλλους να αποφασίσουν για εκείνον. Ο λαός θα επισφραγίσει το πέρασμα σε μια νέα εποχή. Με εντολή για ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας που έχει ανάγκη ο τόπος, αλλά και μια κυβέρνηση μάχης» τόνισε.

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αυριανή μέρα. «Αύριο ξεκινάει μία καινούρια ημέρα. Μπορούμε να κερδίσουμε από σήμερα. Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν με σταθερότητα. Έχουμε αποδείξει ότι ανοίγουμε δρόμους ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν» είπε συγκεκριμένα.

Αρκετά μεγάλος ήταν ο αριθμός των δημοσιογράφων τόσο από ελληνικά μέσα ενημέρωσης, όσο και από ξένα, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο σχολικό συγκρότημα.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Μάθε πού ψηφίζεις στις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τα αποτελέσματα των Εκλογών Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικές ειδήσεις