ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πού ψηφίζω: Δες το χάρτη με εκλογικό κέντρο που ψηφίζεις

Πού ψηφίζω: Δες το χάρτη με εκλογικό κέντρο που ψηφίζεις

Δείτε online τον χάρτη με το εκλογικό κέντρο στο οποίο πρέπει να μεταβείτε - Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν πάτε να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα

Στην εφαρμογή ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ του ΥΠΕΣ καταχωρήθηκαν τα εκλογικά τμήματα που οι εκλογείς θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις σημερινές εκλογές.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές 2015

Δείτε εδώ όλες τις εκτιμήσεις για τα EXIT POLLS

Σε λειτουργία και ήδη ενημερωμένη για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, είναι η εφαρμογή του ΥΠΕΣ «ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ». Στην ειδική εφαρμογή μπορεί κανείς να εισάγει τα στοιχεία του, ήτοι όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, όνομα μητέρας και χρονολογία γέννησης.

Ακολούθως, η εφαρμογή εμφανίζει στον ενδιαφερόμενο σε ποιο εκλογικό διαμέρισμα θα ψηφίσει. Δώστε τα στοιχεία σας, σύμφωνα με τις οδηγίες στην παρακάτω φόρμα, και βρείτε πού ψηφίζετε:

Επίσης, τέθηκε σε λειτουργία, από το υπουργείο Εσωτερικών, υπηρεσία ενημέρωσης των εκλογέων που θέλουν να πληροφορηθούν το εκλογικό τμήμα και σχολικό συγκρότημα όπου ψηφίζουν, την προσεχή Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500 από το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.