ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Πώς να δείτε online τα εκλογικά αποτελέσματα

Εκλογές 2015: Πώς να δείτε online τα εκλογικά αποτελέσματα

Μεγάλη η εκλογική «μάχη» της 20ης Σεπτεμβρίου και τα αποτελέσματα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένου κιόλας ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μικρές αποστάσεις μεταξύ των κομμάτων. Και είναι βέβαιο ότι αρκετοί από εσάς θα θέλετε να έχετε συνεχή εικόνα για την πορεία των αποτελεσμάτων και ενδεχομένως να ενδιαφέρεστε και για την πορεία των αποτελεσμάτων σε συγκεκριμένες εκλογικές περιφέρειες.

του Δημήτρη Μαλλά

Η δημοσιογραφική ομάδα του newsbomb.gr, όπως και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, θα είναι κοντά σας διαρκώς με συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις και την πορεία των αποτελεσμάτων. Σε περίπτωση, όμως, που αναζητείτε κάποιο πολύ συγκεκριμένο εκλογικό αποτέλεσμα, τότε υπάρχει και η λύση του http://ekloges.ypes.gr, ήτοι της ιστοσελίδας με τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα, η οποία ενημερώνεται από τη SingularLogic.

Πρόκειται για μια μία διεύθυνση που έχει χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις της τελευταίας 15ετίας και από τον περασμένο Ιανουάριο έχει αποκτήσει επιπλέον δυνατότητες. Η πρώτη είναι ότι η ανανέωση των αποτελεσμάτων για το σύνολο της επικράτειας στην ιστοσελίδα γίνεται πλέον ανά λεπτό, οπότε ο επισκέπτης της ιστοσελίδας ενημερώνεται για το συνολικό αποτέλεσμα σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Η δεύτερη σχετίζεται με τη δυνατότητα παρακολούθησης των αποτελεσμάτων μέσω smartphones ή tablets, καθώς το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης της φορητής συσκευής που χρησιμοποιεί ο πολίτης. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η εμπειρία θα είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν.

Επίσης, για όσους θέλουν να αναλύουν τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή που δημιούργησε η QlikView Hellas.

Συγκεκριμένα, η τελευταία με την πλατφόρμα QlikSense, δημιούργησε την εφαρμογή eleQtions 2015, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα για γρήγορη διαχείριση και αναζήτηση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://www.qlikviewhellas.com/eleQtions-2015. Η πρόσβαση στην εφαρμογή eleQtions 2015 είναι εφικτή από όλες τις συσκευές τεχνολογίας όπως, smartphones, tablets, laptops και η ενημέρωση των δεδομένων θα παρέχεται απευθείας από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Μάθε που ψηφίζεις στις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τα αποτελέσματα των Εκλογών Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικές ειδήσεις