ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Φραστική επίθεση κατά Βαρουφάκη (pics&vids)

Εκλογές 2015: Φραστική επίθεση κατά Βαρουφάκη (pics&vids)

Σε εκλογικό τμήμα του Παλαιού Φαλήρου ψήφισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ο οποίος δεν συμμετέχει στις εκλογές - Τί είπε για την υπόθεση Φλαμπουράρη και για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπραςστέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείομ - Δέχθηκε επίθεση από μέλος της Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

«Μου είναι αδύνατον να υποστηρίξω ένα κόμμα που δεσμεύεται να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να αποτύχει. Η πραγματικότητα από Δευτέρα θα αποδομήσει τον παραλογισμό του προγράμματος, το οποίο δεν βγαίνει, είναι αδιέξοδο».

Ο κ. Βαρουφάκης σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ότι ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό είπε: «Προτιμώ να πεθάνω παρά να κάνω τέτοιου είδους σχόλια για την προσωπική και οικογενειακή ζωή φίλων».

Ο κ. Βαρουφάκης ρωτήθηκε επίσης να σχολιάσει την υπόθεση Φλαμπουράρη, «από τη στιγμή που δεν έχω όλα τα στοιχεία δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή», απάντησε.

Ο Βαρουφάκης την ώρα που ψηφίζει.

Ο κ. Βαρουφάκης μετά την έξοδό του από το σχολείο δέχθηκε επίθεση από μία γυναίκα μέλος της της Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία του είπε: «Είμασταν τοσο κοντα σας και εσείς απομακρυνθήκατε».

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Μάθε πού ψηφίζεις στις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τα αποτελέσματα των Εκλογών Σεπτεμβρίου 2015

Όλες οι ειδήσεις για τα ExitPolls Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικές ειδήσεις