ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Τα ευτράπελα και τα προβλήματα της ψηφοφορίας

Εκλογές 2015: Τα ευτράπελα και τα προβλήματα της ψηφοφορίας

Συνηθισμένα προβλήματα, αλλά και πρωτόγνωρα ευτράπελα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής (20/09/2015) διαδικασίας της ψηφοφορίας. Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών το Newsbomb σας παρουσιάζει όσα περίεργα σημειώθηκαν σήμερα.

Οι πολιτικοί αρχηγοί, ένας... κλειδαράς αλλά και ένα... γαϊδούρι (!!!) ήταν οι πρωταγωνιστές των «χαριτωμένων» απροόπτων της εκλογικής διαδικασίας, που πρόσφεραν γέλιο αλλά και τροφή για παραπολιτικά σχόλια.

Δεν έδωσαν στον Θεοδωράκη ψηφοδέλτιο του Ποταμιού

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αναγκάστηκε να μπει δυο φορές στο παραβάν, προκειμένου να ψηφίσει

Στο 9ο Δημοτικό σχολείο Χαλέπας, όπου ψηφίζει ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, δεν του έδωσαν ψηφοδέλτια του κόμματός του.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού βγήκε την πρώτη φορά από το παραβάν και χαμογελώντας ενημέρωσε ότι δεν του έχουν δώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματός του το οποίο και μόλις πήρε στα χέρια του, ξαναμπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει

Βαγγέλη, in English please...

Ένα περιστατικό που μόνο ως χιούμορ μπορεί να εκληφθεί έλαβε χώρα μετά την προσέλευση του Μεϊμαράκη στο εκλογικό κέντρο Αμαρουσίου, όπου πήγε να ψηφίσει.

Αφού ψήφισε και έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις για τη νέα εποχή που αρχίζει από τη Δευτέρα, κάποιοι δημοσιογράφοι από ξένα δίκτυα πετάχτηκαν μέσα από το πλήθος και φώναξαν: English please, English please... ζητώντας από τον αρχηγό να κάνει και μια δήλωση στην Αγγλική...

Ευτυχώς ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε ότι δεν άκουσε τίποτα και αποχώρησε...

Το λερωμένο... ψηφοδέλτιο της Φώφης

Τι ακριβώς συνέβη; Ένα λερωμένο ψηφοδέλτιο πήρε στα χέρια της η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και φυσικά το επέστρεψε. Η κ. Γεννηματά, για να μην θεωρηθεί άκυρο το ψηφοδέλτιό της, βγήκε και παρέλαβε ένα άλλο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο Μπουτάρης γκρέμισε το παραβάν!

Ένα ακόμα... ευτράπελο πρόσθεσε ο Γιάννης Μπουτάρης στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, καθώς... διέλυσε το παραβάν!

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στο 40ο Δημοτικό στην οδό Μανουσογιαννάκη, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, όμως, κατά την είσοδό του, γκρέμισε... το παραβάν, προκαλώντας τα γέλια των παρευρισκόμενων.

H Zωή σε ρόλο... σκηνοθέτη

Στα Εξάρχεια, στο 5ο Γυμνάσιο, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, την ώρα που έριχνε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη είπε: «Για το τέλος των μνημονίων».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, φυσικά δεν παρέλειψε να κάνει τα γνωστά της καψώνια στους δημοσιογράφους. Την ώρα που οι εκπρόσωποι των Μέσων ενημέρωσης είχαν στηθεί, περιμένοντας τις δηλώσεις της, στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπως τους είχε υποδείξει, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, τους ανάγκασε να αλλάξουν θέση, προκειμένου να βρίσκονται κάτω από τον ήλιο και το πλάνο να είναι... καλύτερο.

Στο αστυνομικό τμήμα ο Απόστολος Γκλέτσος

Μετά από έντονο διάλογο που είχε ο Δήμαρχος Στυλίδας και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Λαμπρούτσος στο εκλογικό κέντρο. Οι δύο άνδρες κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου αλληλομηνύθηκαν.

Πήγε να φύγει χωρίς την ταυτότητα του ο Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου ψήφισε στο Γυμνάσιο της Νέας Ερυθραίας, όπου εμφανίστηκε ευδιάθετος χαιρετώντας όσους βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο. Ωστόσο ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών αφού ψήφισε ξέχασε φεύγοντας να πάρει την ταυτότητα του, με αποτέλεσμα να τον φωνάξουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι για να του την δώσουν.

Φώναξαν κλειδαρά για να ανοίξει την κάλπη!

Αυτό που έγινε σε εκλογικό τμήμα στη Νέα Σμύρνη δεν έχει προηγούμενο.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος παρέλαβε την κάλπη με λουκέτο (!) και έτσι κάλεσε κλειδαρά για να το βγάλει και να τοποθετήσει το δικό του.

Η νύφη... το 'σκασε για το εκλογικό κέντρο!

Στη Θεσσαλονίκη μια... νεόνυμφη έδωσε άλλο τόνο στη σημερινή διαδικασία.

nyfh

Με γαϊδούρι και άλογα πήγε αγρότης στο Ναύπλιο για να ψηφίσει

Καβαλώντας ένα γαϊδούρι προσήλθε, στο ειδικό Γυμνάσιο Αργολίδος στα Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων, ο αγρότης Αριστείδης Τσιρίκος για να ασκήσει σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο κ. Τσιρίκος διάλεξε αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα που προβλέπει για τους αγρότες το τρίτο μνημόνιο.

Τον κ. Τσιρίκο συνόδευαν έφιπποι με άλογα, μικρά παιδιά φίλοι και συγγενείς του που διάλεξαν να του συμπαρασταθούν σε αυτή την ιδιότυπη διαμαρτυρία.

Πήγε στο Εκλογικό Τμήμα με... μπαλτά

Σύμφωνα με το trikalanews.gr το πρώτο σοβαρό συμβάν κατά την σημερινή εκλογική διαδικασία, σημειώθηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πεύκης του Δήμου Πύλης, όπου Τρικαλινός με ψυχολογικά προβλήματα εμφανίστηκε με... μπαλτά και άρχισε να απειλεί τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο και τα Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και Αστυνομικοί του Α.Τ. Πύλης, έσπευσαν στο σημείο για την σύλληψη του.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Μάθε πού ψηφίζεις στις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τα αποτελέσματα των Εκλογών Σεπτεμβρίου 2015

Όλες οι ειδήσεις για τα Exit Polls Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικές ειδήσεις