ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα Εκλογών 2015: Δείτε Live τη ροή των αποτελεσμάτων από το Newsbomb.gr

Αποτελέσματα Εκλογών 2015: Δείτε Live τη ροή των αποτελεσμάτων από το Newsbomb.gr

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το Newsbomb.gr σας ενημερώνει με απόλυτη ακρίβεια για το εκλογικό αποτέλεσμα και τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των κομμάτων – - Δείτε τον χάρτη των αποτελεσμάτων για όλες τις περιφέρειες και την επικράτεια.

ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ PORTAL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι κάλπες των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου έκλεισαν και το Newsbomb.gr μεταδίδει live την ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής του.

Λίγο με τα τις 19.00 δόθηκαν στη δημοσιότητα τα exit polls των δημοσκοπικών εταιρειών, τα οποία μετέδωσε πρώτο το Newsbomb.gr.

Δείτε Live τον χάρτη των αποτελεσμάτων για όλες τις περιφέρειες και την επικράτεια.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τη Δευτέρα (21/09/2015) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Από το πρωί της Κυριακής και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας οι δημοσιογράφοι του newsbomb.gr με συνεχή ρεπορτάζ από κάθε γωνιά της Ελλάδας μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τις δηλώσεις των υποψηφίων και όλα τα νέα από τα εκλογικά στρατόπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Συντονιστείτε και εμπιστευτείτε για μία ακόμα φορά την αποκαλυπτικότητα και την μαχητικότητα του Νewsbomb.gr, του κορυφαίου ενημερωτικού portal στην Ελλάδα.

Newsbomb.gr, για να γνωρίζεις αμέσως ό, τι σκάει και στις εθνικές εκλογές 2015.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Μάθε πού ψηφίζεις στις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Σχετικές ειδήσεις