ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Πανηγυρισμοί στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ για τα exit polls (vid)

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Πανηγυρισμοί στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ για τα exit polls (vid)

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Με χειροκροτήματα και επευφημίες χαιρέτισαν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τα exit polls που είδαν το ως της δημοσιότητας στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής.

Τη βεβαιότητα ότι η υπόθεση της πρώτης θέσης έχει κριθεί και ότι ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφραζαν υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος , μόλις έγινε γνωστό το exit poll.

Από εκεί και πέρα, ανέφεραν οι ίδιες πηγές, παραμένει ρευστή η ακριβής διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ , αλλά η σειρά για τα υπόλοιπα κόμματα και κυρίως από πόσα κόμματα θα αποτελείται η νέα βουλή. Οι ίδιες πηγές, ανέφεραν ότι ήδη δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να σχηματιστεί κυβέρνηση , καθώς εκφράζονταν η αισιοδοξία για είσοδο των ΑΝΕΛ στη βουλή.

Υπό αυτό το πρίσμα, στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, εκφράζονταν ικανοποίηση για την τακτική του κόμματος και την επιδοκιμασία του από το εκλογικό σώμα. Σε κάθε περίπτωση, η εντολή προς όλα τα κομματικά στελέχη, είναι να τηρούν τακτική χαμηλών τόνων, τουλάχιστον έως ότου γίνει σαφές το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Μάθε πού ψηφίζεις στις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τα αποτελέσματα των Εκλογών Σεπτεμβρίου 2015

Όλες οι ειδήσεις για τα ExitPolls Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικές ειδήσεις