ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της ΝΔ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της ΝΔ

Όλα παραμένουν τόσο ρευστά όσο και ανοιχτά: Τουλάχιστον αυτό διεμήνυσε μέσω Real Fm ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

«Την ιστορία την κυβερνά το απρόβλεπτο, τίποτα δεν αποκλείεται. Θα δω όλες τις υποψηφιότητες, θα δω αν υπάρχει κάποιος που με εκφράζει περισσότερο ή όχι, θα σταθμίσω τις δυνάμεις μου και όπως όλοι οι άλλοι, θα αποφασίσω αν θα είμαι εγώ ή θα στηρίξω κάποιον άλλον», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ραδιοσταθμό Real.

Αναφορικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι συναρτά το αν θα είναι υποψήφιος από το τι θα κάνει ο Μάκης Βορίδης, σημείωσε: «Σε κάθε περίπτωση, μπορώ να σας πω ότι υποψηφιότητα και εμού και του κ. Βορίδη δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Αυτό, νομίζω, μπορούμε να το πούμε μετά βεβαιότητας. Μπορεί να μην είναι και κανένας. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα μπορούσε να είμαστε και οι δύο. Πιστεύω, αυτό είναι αντιληπτό».

Στο ερώτημα ότι ορισμένοι προτιμούν να παραμείνει ο κ. Μεϊμαράκης στην ηγεσία της ΝΔ είπε: «Αυτό είναι ένα δίλημμα, που εφόσον κατέβει ο κ. Μεϊμαράκης, θα απαντηθεί από τους πολίτες που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία. Δεν απαξιώνω κανένα επιχείρημα.

Η δική μου οπτική γωνία είναι ότι η ΝΔ δεν έχει χρόνο για χάσιμο, άρα αν βγάλει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που αν τον θέλουν οι νεοδημοκράτες, πρέπει να τον βγάλουν και αν τον βγάλουν, θα τον τιμήσουμε όλοι και θα τον σεβαστούμε, θα τον στηρίξουμε όσο γίνεται περισσότερο, τον βγάζουμε για να κερδίσει τον Τσίπρα.

Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή. Διότι, ναι μεν ο κ. Τσίπρας πέτυχε μια περήφανη νίκη, όμως, η χώρα έχει μπροστά της ένα βουνό προβλημάτων. Δεν είμαστε σε ομαλή περίοδο για να πούμε ότι ο κ. Τσίπρας έχει μπροστά του μία τετραετία... Το μέλλον είναι δυσδιάκριτο και η παράταξη πρέπει να είναι ενωμένη, ισχυρή και αξιόμαχη ανά πάσα στιγμή».