ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ έχασε την πολιτική μάχη στην κοινωνία

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ έχασε την πολιτική μάχη στην κοινωνία

Απαντήσεις σε όσους τάσσονται κατά της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας δίνει μέσω Facebook ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Η Νέα Δημοκρατία έχασε την πολιτική μάχη κυρίως στην κοινωνία και λιγότερο στο Κοινοβούλιο», αναφέρει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αφήνοντας αιχμές για τους χειρισμούς της ηγεσίας του κόμματος και κατά όσων υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται ο πρόεδρος της Ν.Δ. να μην είναι βουλευτής του κόμματος.

Σε αυτή προσθέτει:

«Σήμερα που οι μεγάλες μάχες δίνονται και κερδίζονται στην κοινωνία, καλούμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί για τον δύσκολο στόχο να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη της. Με λόγο καθαρό και ελκυστικό. Mε σεβασμό στον Γολγοθά που καθημερινά ανεβαίνουν οι συμπολίτες μας. Mε ιδέες και πειθώ που μπορούν να δημιουργήσουν κοινωνικές συμμαχίες με παραγωγικές δυνάμεις του ελληνικού λαού, την εμπιστοσύνη των οποίων χάσαμε. Με συγκεκριμένο σχέδιο για το νέο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής που χρειάζεται η χώρα για να ξεπεράσει την κρίση και να μπει ξανά σε δρόμο προόδου.

Αλλάζουμε πρώτοι, για να εμπνεύσουμε τελικά και όλη τη χώρα.

Και κάτι τελευταίο, προς πραγματικά απορούντες αλλά και σε δήθεν ανησυχούντες:

Η Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει πολλά και άξια στελέχη που μπορούν να ανταποκριθούν στις σημαντικές θεσμικές λειτουργίες του Κοινοβουλίου. Όποιος διαφωνεί, ας βγει να το πει ευθέως.

Εμείς προχωράμε μπροστά».