ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτός έβαλε την τελευταία υπογραφή στην υποψηφιότητα του Άδωνι

Αυτός έβαλε την τελευταία υπογραφή στην υποψηφιότητα του Άδωνι

Στράφι πήγε τελικά η πολυπόθητη για τον Άδωνι Γεωργιάδη τελευταία υπογραφή με την οποία «έπιασε» τις 50 που απαιτούνταν για να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Βασίλης Τοκάκης, το μέλος της Π.Ε της ΝΔ, ο οποίος ήταν αυτός που έβαλε την 50ή υπογραφή στην αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, δήλωσε ότι πήρε την απόφαση 30 λεπτά πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας και αφού είχε πληροφορηθεί ότι ο βουλευτής της ΝΔ είχε συγκεντρώσει 49 υπογραφές.

Ο κ. Τοκάκης ανέφερε επίσης ότι η κίνησή του είχε συμβολικό χαρακτήρα και δεν σημαίνει στήριξη, λόγω των ιδεολογικών διαφορών που έχει με τον κ. Γεωργιάδη.

«Δεν συμφωνώ πολιτικά με τις θέσεις του κ. Γεωργιάδη, αλλά δεν θα πάψω να υπερασπίζομαι το δικαίωμα του κάθε υποψηφίου, να διεκδικήσει την ψήφο της βάσης του κόμματός μας, όταν μάλιστα έχει ήδη συγκεντρώσει 49 από τις απαιτούμενες 50 υπογραφές», σημείωσε, καταλήγοντας:

«Ως νέοι άνθρωποι οφείλουμε να σκεφτόμαστε με ανοικτό μυαλό και με την λογική των ίσων ευκαιριών για όλους και όχι με τη λογική των αποκλεισμών που μας έφτασε σε αυτό το σημείο».

Σχετικές ειδήσεις