ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραγκούνης: Σενάρια συνωμοσίας οι ερμηνείες της παραίτησής μου

Καραγκούνης: Σενάρια συνωμοσίας οι ερμηνείες της παραίτησής μου

«Δίνουμε περισσότερη ένταση σε κάτι που δεν υπάρχει και δεν είναι η ουσία, δεν ισχύει», δήλωσε κατηγορηματικά ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο αληθεύουν τα σενάρια ότι παραιτήθηκε για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

«O εκπρόσωπος του κόμματος, είναι προνόμιο του εκάστοτε αρχηγού και για αυτό θεώρησα ότι πρέπει να κάνω το αυτονόητο από τη στιγμή που υπάρχει υπηρεσιακός πρόεδρος, να παραιτηθώ από τη θέση» ανέφερε ο κ. Καραγκούνης, στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9, υπενθυμίζοντας ότι ασκεί τα καθήκοντα του εκπροσώπου από τον Ιανουάριο, όταν πρόεδρος του κόμματος ήταν ακόμα ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

Αφού απέδωσε δε τις ερμηνείες της παραίτησης του σε «σενάρια συνωμοσίας στα οποία αρέσκονται οι δημοσιογράφοι», τάχθηκε υπέρ της ανανέωσης του κόμματος, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι μόνο ηλικιακό μέγεθος και σημειώνοντας ότι «η ανανέωση στις δομές και στην πολιτική πρέπει να ισχύσουν την πράξη»,

Συνεχίζοντας, ο Καραγκούνης δεν παρέλειψε να εκφράσει τη βεβαιότητα ότι «η παράταξη είναι ενωμένη και στρατευμένη της χώρας», αλλά και ότι «μια σταθερή κεντροδεξιά θα εγγυηθεί το μέλλον», προσθέτοντας:

«Είναι υποχρέωση μας να αλλάξουμε. Ο ελληνικός λαός θέλει να μάθει πώς θα κινηθεί η ΝΔ στο επόμενο διάστημα, πώς θα απαλλαγεί η ελληνική κοινωνία από τα επίχειρα του μνημονίου».

«Θα βγει πρόεδρος όποιος πείσει», κατέληξε, διευκρινίζοντας ότι περιμένει τις θέσεις των υποψηφίων προέδρων για να σχηματίσει άποψη.

Σχετικές ειδήσεις