ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα παραμένει μαχητικό με σαφή προσανατολισμό

Νικολόπουλος: Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα παραμένει μαχητικό με σαφή προσανατολισμό

Σαφές μήνυμα πως το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα παραμένει μαχητικό με σαφή προσανατολισμό έστειλε από τη Λακωνία ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στα στελέχη και τους φίλους στο Νομό μεταξύ άλλων είπε: «Η 5η Εθνική Συνδιάσκεψη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος λαμβάνει χώρα σε τέτοιο χρόνο, όπου και ώριμα συμπεράσματα πρέπει να εξαχθούν από τις εκλογές, αλλά και επιτακτική είναι η ανάγκη να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που ήδη έχουν τεθεί και θα τίθενται συνεχώς, τόσο σε ότι αφορά τις κυβερνητικές εξελίξεις, όσο και σε ότι αφορά στο ευρύτερο πολιτικό περιβάλλον που βρίσκεται σε αποδιοργάνωση, δεδομένου ότι το πολυπαραγοντικό σκηνικό που διαμορφώνεται είναι απρόβλεπτο και εκρηξηγενές, όπως αυτό που οδήγησε στις πρόσφατες εκλογές».

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι αναγκαίο όσο και σημαντικό αυτή η μικρή, αλλά ιδεολογικοπολιτικά ομοιογενής και ισχυρά δεμένη ομάδα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος να παραμείνει όρθια ενωμένη και μαχητική με σαφή προσανατολισμό σε αυτό το «θολό» τοπίο. Μάλιστα χαρακτήρισε επιτακτικό και επείγον «να πάρει αποφάσεις τέτοιες, που από τη μία να μην παραβαίνουν τις αρχές και τις αξίες της, να μην παραβιάζουν τις κόκκινες γραμμές και από την άλλη να είναι ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες οι προτάσεις που θα καταθέτει».

Την ίδια στιγμή κάλεσε την κυβέρνηση να.. κυβερνήσει. «Είναι ώρα πάντες οι συμμετέχοντες στα κοινά να ανακαλύψουν ξανά τις αξίες ζωής που συνιστούν το ''μυστικό'' της Ελληνικής διάρκειας.

Τέλος, δήλωσε πως το ΧΡΙΚΕ καλεί σε πανστρατιά όσους Έλληνες, χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές να δώσουμε τον αγώνα για την πατρίδα και λαό».

Σχετικές ειδήσεις