ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπέρ Μεϊμαράκη ο Κακλαμάνης

Υπέρ Μεϊμαράκη ο Κακλαμάνης

Την άποψη του για τα όσα διαδραματίστηκαν στην εκρηκτική συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για την εκλογή προέδρου τη Δευτέρα (13/10/2015) εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Νικήτας Κακλαμάνης.

Θυμίζουμε ότι το κλίμα σε εκείνη τη συνεδρίαση «εκτροχιάστηκε» εξαιτίας των έντονων διαφωνιών και συγκρούσεων που προέκυψαν με αφορμή την επιλογή της εταιρείας που θα διεξαγάγει τις εκλογές της 22ης Νοεμβρίου. Το κλίμα, βέβαια, ήταν ήδη έντονο καθώς οι υποψήφιοι δεν είχαν καταφέρει να συμφωνήσουν ούτε για το αντίτιμο που θα πρέπει να πληρώνουν οι ψηφοφόροι.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, παρενέβη στη συνεδρίαση υποστηρίζοντας πως δεν τηρούνται οι κανόνες διαφάνειας στην επιλογή της εταιρείας και καταφέρθηκε με βαριές εκφράσεις στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Ανδρέα Παπαμιμίκο, αλλά και στον γενικό διευθυντή της ΝΔ, Κώστα Τσιμάρα.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, σε δηλώσεις του στον Real FM, τάχθηκε υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δεν μπορεί ένας υπάλληλος του κόμματος να λέει διάλεξα αυτήν την εταιρεία» και υποστήριξε πως χρειάζεται να γίνει διαγωνισμός που θα καταλήξει στην επιλογή μιας αξιόπιστης εταιρείας που θα διεξάγει τις εκλογές. Εάν δε βρεθεί άμεσα λύση, σύμφωνα με τον Νικήτα Κακλαμάνη, το κόμμα πρέπει να πάει άμεσα σε έκτακτο συνέδριο.

Σχετικές ειδήσεις