Μπάχαλο ξανά η Βουλή - Ένταση μεταξύ βουλευτών της ΧΑ και του ΚΚΕ (video)

Newsroom Newsroom

Μπάχαλο ξανά η Βουλή - Ένταση μεταξύ βουλευτών της ΧΑ και του ΚΚΕ (video)

Μεγάλη κόντρα σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού και βουλευτών του ΚΚΕ, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η συνεδρίαση από τον προεδρεύοντα Γιώργο Βαρεμένο. 

Μετά από μερικά λεπτά, και μόλις ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα, η συνεδρίαση άρχισε και πάλι με τον κ. Λαγό στο βήμα.

Το κλίμα πυροδοτήθηκε όταν ο κ Παφίλης απάντησε στις κατηγορίες του κ. Λαγού ότι όλα τα κόμματα είχαν εξαγοραστεί από τη Ζήμενς.

«Η Ζήμενς λειτουργεί από το 1920 και ήταν βασικός χρηματοδότης του ιδεολογικού σας πατέρα, του Χίτλερ», αντέτεινε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

«Όταν οι σύντροφοι του ΚΚΕ μας πουν σε ποια «οφ σορ» εταιρεία έχουν πουλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό τότε να ξαναμιλήσουν», συνέχισε ο κ. Λαγός και κινήθηκε απειλητικά προς την πτέρυγα του ΚΚΕ.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις όλων των βουλευτών πολλοί εκ των οποίων στράφηκαν εναντίον των βουλευτών της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζοντας τους «μαχαιροβγάλτες και δολοφόνους», ενώ ο πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να του κλείσουν το μικρόφωνο.

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης, σηκώθηκε από το υπουργικό έδρανο βαθιά ενοχλημένος, όπως είπε στους δημοσιογράφους, από τον προκλητικό τρόπο των Χρυσαυγιτών βουλευτών και κατευθυνόμενος προς την έξοδο είπε προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής:

«Μιλάτε εσείς που πουλάτε προστασία σε ξενοδοχεία».

Την ίδια ώρα οι βουλευτές του ΚΚΕ φώναζαν στον Γιάννη Λαγό:

«Εσύ που μιλάς είσαι δολοφόνος…»

«Η Χρυσή Αυγή πήρε στο Πειραιά 9,5% μονάδες συντρόφια», συνέχισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μέχρι που ο Γιώργος Βαρεμένος διέκοψε την συνεδρίαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved