ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρούτσης: Μαθήματα περί δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης από τον Τσίπρα (vid)

Βρούτσης: Μαθήματα περί δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης από τον Τσίπρα (vid)

Για απουσία συγκεκριμένων προτάσεων κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Όπως υποστήριξε, ο πρωθυπουργός αφιέρωσε πολύ χρόνο για το μεταναστευτικό, δεν το έκανε όμως και για το πρώτο νομοσχέδιο που φέρνει η σημερινή μεταλλαγμένη κυβέρνησή του με τα σκληρά μέτρα, όπως είπε.

«Έδειξε ο πρωθυπουργός ότι βρίσκεται αλλού. Άσκησε κριτική στα κόμματα της αντιπολίτευσης γιατί δεν καταθέτουν προτάσεις. Αντί ο ίδιος να τοποθετηθεί για το παράλληλο πρόγραμμα, να παρουσιάσει στον ελληνικό λαό ποια είναι τα ισοδύναμε μέτρα στην εκπαίδευση, στο αγροτικό, έρχεται εδώ και το μόνο που κάνει είναι μαθήματα περί δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης», σημείωσε ο κ. Βρούτσης.

«Νομίζετε έτσι απλά θα τα ξεπεράσετε; Ότι θα συνεχίσετε να πορεύεστε με τον ίδιο τρόπο ενοχοποιώντας την αντιπολίτευση γιατί δεν υπέδειξε ισοδύναμα μέτρα; Εσείς θα βγάλετε το φίδι από τη τρύπα. Γιατί αυτό το βαρύ λογαριασμό εσείς τον φέρατε», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σχετικές ειδήσεις