ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ραχήλ επιτίθεται στον Καμμένο για το… ελικόπτερο!

Η Ραχήλ επιτίθεται στον Καμμένο για το… ελικόπτερο!

Σκληρή κριτική άσκησε στον υπουργό Άμυνας, η Ραχήλ Μακρή μέσω των social media, για τις φήμες που ήθελαν τον κ. Καμμένο να μεταβαίνει στο υπουργείο με ελικόπτερο.

Ο κ. Πάνος Καμμένος διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο είναι ο υπουργός που μεταβαίνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με ελικόπτερο συγκεκριμένα με ανακοίνωση Τύπου του ΥΠΕΘΑ σημειώνεται ότι «Δημοσιεύματα που φέρουν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για να μεταβαίνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι ψευδή, συκοφαντικά και έχουν μοναδικό σκοπό να ρίξουν “λάσπη στον ανεμιστήρα”».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «Το ελικοδρόμιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται από το Νοέμβριο του 2004» αλλά και ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας «μετέβη με ελικόπτερο στις 14 Οκτωβρίου 2015 -συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Καραγεώργη ΠΝ-στην Φρεγάτα “Σπέτσαι” που έπλεε καταμεσής του Αιγαίου για εκπαιδευτικές βολές του Ναυτικού».

Ωστόσο, παρά τη διάψευση, η Ραχήλ Μακρή με αναρτήσεις της στο Facebook, άσκησε σκληρή κριτική στον κ. Καμμένο, με τον οποίο παλαιότερα συνυπήρξαν στους ΑΝΕΛ.

Η πρώην βουλευτής έγραψε συγκεκριμένα στο λογαριασμό της στο Facebook:

«Έβαζαν τα ΜΜΕ να επιτίθενται στους βουλευτές για τα δήθεν πολυτελέστατα αυτοκίνητα που είχαν και με τα οποία μετακινούνται στις εκλογικές περιφέρειες τους στα 1000 χιλιόμετρα και αυτοί έτρεχαν να παραδώσουν τα βουλευτικά τους. Αρνήθηκε λέει να πάρει από την Βουλή το πολυτελές αμάξι που πρόσφεραν στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος και η κυρία ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ. Είναι μία κίνηση έγραφαν την οποία είχε συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όταν εκείνος είχε αποφασίσει να κόψει όλα αυτά τα προνόμια στους βουλευτές. Βέβαια κανείς δεν ανέδειξε το γεγονός ότι αυτοί οι βουλευτές διαθέτουν υπουργικά πολυτελέστατα αυτοκίνητα, φρεγάτες, ελικόπτερα και συνοδείες για μετακίνηση στην Αθήνα».

Σχετικές ειδήσεις