ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς: Ο λαός μας είναι πρωτοπόρος στην πρώτη γραμμή των διεθνών αγώνων

Νίκος Παππάς: Ο λαός μας είναι πρωτοπόρος στην πρώτη γραμμή των διεθνών αγώνων

Ο ελληνικός λαός βρίσκεται στην πρωτοπορία των διεθνών αγώνων για δημοκρατία και ελευθερία, απέναντι σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού και φασισμού, τόνισε στο μήνυμά του για την 75η επέτειο του Όχι, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, από το Ναύπλιο,όπου βρέθηκε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου.

Ειδικότερα, ο υπουργός Επικρατείας, αφού έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και στα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων για την άψογη παρέλαση, υπογράμμισε, «ο λαός μας έχει συνείδηση και ιστορική μνήμη. Έχει δώσει αγώνες, έχει κάνει θυσίες στον αγώνα ενάντια στο φασισμό, τον ολοκληρωτισμό και την μισαλλοδοξία. Έχει μπει πρωτοπόρος στην προσπάθεια για να αποφύγει η Ευρώπη τις πιο σκοτεινές εποχές. Σε αυτό τον αγώνα, σε αυτή την προσπάθεια εξακολουθεί να είναι πρωτοπόρος, στην πρώτη γραμμή των διεθνών αγώνων, για τη Δημοκρατία και την ελευθερία απέναντι σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού, απέναντι σε κάθε μορφή φασισμού».

Στο μεταξύ, με λαμπρότητα και την συμμετοχή πλήθους κόσμου εορτάστηκαν οι εκδηλώσεις της εθνικής επετείου στην Αργολίδα. Στον μητροπολιτικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου τελέστηκε επίσημη δοξολογία από τον μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο παρουσία του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, των βουλευτών Γιάννη Γκιόλα, Γιάννη Ανδριανό και Γιάννη Μανιάτη, του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσου Χειβιδόπουλου, του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και των λοιπών πολιτικών, στρατιωτικών και δικαστικών αρχών του νομού.

Ακολούθως έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης και παρουσία χιλιάδων πολιτών ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις με μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην λεωφόρο 25ης Μαρτίου.