ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Τη συκοφαντία του ΣΥΡΙΖΑ θα τη ζήλευε και ο Γκαίμπελς

Γεωργιάδης: Τη συκοφαντία του ΣΥΡΙΖΑ θα τη ζήλευε και ο Γκαίμπελς

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και στα περί πολιτικών χυδαιοτήτων εκ μέρους του κ. Γεωργιάδη.Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας με την σχετική ανακοίνωση του , κάνει λόγο για διαστρέβλωση των δηλώσεών του και για «συκοφαντία που ακόμα και ο Γκαίμπελς θα ζήλευε».

«Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να ασχολείται με το πώς θα κυβερνήσει τη χώρα, σταματώντας τα ασύστολα, ψεύδη, ασχολείται με τις συνεντεύξεις μου, λέει ο κ. Γεωργιάδης.

Η σπίθα που άναψε τον πόλεμο των δηλώσεων ήταν οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, που αποκρίθηκε στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε δημοκρατικά: «και ο Χίτλερ εκλέχθηκε δημοκρατικά, τι θα πει αυτό»;

«Είμαστε συνηθισμένοι στις πολιτικές χυδαιότητες του κ. Γεωργιάδη, αλλά αυτό δεν τις κάνει ούτε λιγότερο επικίνδυνες, ούτε λιγότερο αποκρουστικές» σχολίασε στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε την καταδίκη των δηλώσεων από τους υπόλοιπους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Α.Γεωργιαδή

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, κατόπιν της ανακοινώσεως του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε τα εξής:
«Η διαστρέβλωση της πρωινής μου συνέντευξης από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπόδειγμα συκοφαντίας που ακόμη και ο Γκαίμπελς θα ζήλευε.
Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα κόλπα πάλιωσαν. Και δεν μπορούν πλέον να κρύψουν την φοροκαταιγίδα που φέρνει ο Αλέξης Τσίπρας.
Μία κυβέρνηση που εξελέγη λέγοντας ασύστολα ψεύδη στον ελληνικό λαό μεταξύ άλλων ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ για να τον χρεώσει και μάλιστα περισσότερο από πέρυσι. Ότι θα φτιάξει κοινωνικό κράτος και αφήνει απλήρωτα τα οικογενειακά δικαιώματα και μειώνει κατά το ήμισυ τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης. Ότι θα πει το μεγάλο Όχι στην τρόικα και δέχεται όλα όσα αρνούντο οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Ότι θα σταματήσει τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές συντάξεις και δρομολογεί την πλήρη κατάργηση των επικουρικών συντάξεων και ποιος ξέρει πόσα άλλα, αντί να ασχολείται με το πώς θα κυβερνήσει την Ελλάδα, ασχολείται με τις συνεντεύξεις μου.


Για να μη στεναχωριούνται λοιπόν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, πουθενά δεν τους παρομοίωσα με τον Χίτλερ. Σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική σε μια κυβέρνησή που κέρδισε τις εκλογές, ανέφερα ιστορικά παραδείγματα, που άνθρωποι κέρδισαν τις εκλογές λέγοντας ασύστολα ψέματα. Ένα από τα παραδείγματα που χρησιμοποίησα, ήταν και το παράδειγμα του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος δυστυχώς κέρδισε με εκλογές την εξουσία το 1933 στην Γερμανία, ως ένα ακραίο παράδειγμα του πως ένας λαός μπορεί να εξαπατηθεί. Αντί να ασχολούνται στον ΣΥΡΙΖΑ με τις συνεντεύξεις μου, ας ασχοληθούν επιτέλους με το να λύσουν τα προβλήματα των ανθρώπων τους οποίους τόσο αισχρά κορόιδεψαν στις 20 Σεπτεμβρίου.
Για άλλη μια φορά, πάντως, στην πολιτική μου σταδιοδρομία ο ΣΥΡΙΖΑ με θεωρεί ως τον κυριότερό του αντίπαλο. Τους ευχαριστώ και θα τους επιβεβαιώσω. Γιατί θα κάνω το παν για να πέσουν από την εξουσία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Σε σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ, ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ξεπέρασε κάθε όριο. Μια ημέρα μετά την επέτειο του ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο φασισμό και το ναζισμό, ο Α. Γεωργιάδης παρομοιάζει την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία το 1933, κατασκευάζοντας ιστορικές αναλογίες αντίστοιχες με το επίπεδο βιβλίων που έχει κατά καιρούς προωθήσει από την εκπομπή του. Είμαστε συνηθισμένοι στις πολιτικές χυδαιότητες του κ. Γεωργιάδη, αλλά αυτό δεν τις κάνει ούτε λιγότερο επικίνδυνες, ούτε λιγότερο αποκρουστικές.

Γι αυτό το λόγο, θέλουμε να θεωρούμε αυτονόητη την καταδίκη των δηλώσεών του κ. Γεωργιάδη από την ηγεσία της ΝΔ και από τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του».

Ρoή Ειδήσεων