ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Δέχτηκα πρόταση για θέση αντιπροέδρου στη ΝΔ

Γεωργιάδης: Δέχτηκα πρόταση για θέση αντιπροέδρου στη ΝΔ

Αναστάτωση έχει προκληθεί στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, μετά και τη σημερινή δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη ότι έχει δεχτεί πρόταση για την θέση του αντιπροέδρου στο κόμμα σε περίπτωση που δεν εκλεγεί ο ίδιος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Γεωργιάδης ρωτήθηκε αν θα δεχτεί κάποια θέση αντιπροέδρου από τον επόμενο πρόεδρο της ΝΔ σε περίπτωση μη εκλογής του και απάντησε χαρακτηριστικά: «Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι παρασκηνιακώς τέτοιες προτάσεις μου έχουν γίνει και τις έχω ήδη απορρίψει. Προτάσεις τέτοιου τύπου ναι, μου έχουν προταθεί. Εγώ συμφωνίες κάνω μόνο σε επίπεδο πολιτικών αρχών και ποτέ σε επίπεδο πολιτικών θέσεων. Έχω ζήσει στη ζωή μου χωρίς καρέκλα, την έχω διώξει την καρέκλα για να ακολουθήσω τις πολιτικές μου αρχές και μπορώ να το ξανακάνω και στο μέλλον. Λέω στον κόσμο να προσέχει πολύ καλά ποιους ψηφίζει. Να ψηφίζει πολιτικούς με αρχές και να ψηφίζει πολιτικούς που του λένε τι θα κάνουν με τη ψήφο τους».

Ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του συνυποψήφιου του, γεγονός που φουντώνει εκ νέου το παρασκήνιο σε ό,τι αφορά την κούρσα διαδοχής.

Τέλος, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε αποφασισμένος να φτάσει μέχρι την εκλογή της Κυριακής και τόνισε: «Στις εκλογές κατεβαίνω για να κερδίσω».

Σχετικές ειδήσεις