ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καθαρή και απόλυτα πατριωτική στάση, το «όχι» του Νίκου Νικολόπουλου

Καθαρή και απόλυτα πατριωτική στάση, το «όχι» του Νίκου Νικολόπουλου

Η πρώτη πραγματικά καθαρή πατριωτική φωνή που μέχρι και αυτή τη στιγμή ανήκει στην κυβερνητική πλειοψηφία, είναι αυτή του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος με απόλυτα ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο, έχει καταστήσει σαφές πως δεν πρόκειται να υποταχθεί στα ξένα συμφέροντα.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ FUNDS

Δεν πρόκειται να πει «ναι σε όλα» ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, αφού δεν ξεχνά τι έλεγε προεκλογικά όπως ξέχασαν οι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος έχει λοιδορηθεί από το σύστημα των διαπλεκόμενων Media, ακριβώς διότι εμμένει στην τήρηση των δικών του προεκλογικών δεσμεύσεων, ορθώνει το ανάστημά του και είναι αποφασισμένος να μην συνυπογράψει την απώλεια της πρώτης κατοικίας για χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, να μην βάλει την υπογραφή του στη «σφαγή» των οινοπαραγωγών, να μην συνταχθεί με τα ξένα συμφέροντα που εξυπηρετεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οδηγώντας στο κλείσιμο την ελληνική φαρμακοβιομηχανία.

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν πρόκειται να πει «ναι» στην εξόντωση των συνταξιούχων και του συνόλου των ασφαλισμένων, όπως αυτή προετοιμάζεται και θα έρθει στη Βουλή τις αμέσως προσεχείς ημέρες με νέο «έκτρωμα» - νόμου, για να διασφαλιστεί η επόμενη δόση.

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος αναλαμβάνει πλέον ο ίδιος, να σηκώσει το ειδικό βάρος της «αντίστασης» εντός της κυβέρνησης, ως μέλος αυτής, μέχρι τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας και ως ανεξάρτητος βουλευτής – αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος μετά από αυτή, καθώς ο Πάνος Καμμένος τον απείλησε ευθέως με διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

Η χώρα έχει ανάγκη από πατριώτες πολιτικούς, ικανούς να τιμούν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, να τηρούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και να ανταποκρίνονται στην προάσπιση των συμφερόντων του ελληνικού λαού και μόνο.

Η ιστορία θα κρίνει αυτούς που είναι αδύναμοι να αντιδράσουν, ανήμποροι να αντισταθούν, δειλοί για να αναλάβουν το πολιτικό κόστος μιας διαφοροποίησης, έναντι της κυβερνητικής γραμμής που επιζητά κι άλλο «αίμα» αθώων πολιτών, κι άλλους ανέργους, κι άλλους άστεγους, κι άλλους ανασφάλιστους...

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν ανήκει στην πιο πάνω κατηγορία των δειλών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, αποκτά πια τη δική του αυτόνομη παρουσία, μεμονωμένη έστω –σε αυτή τη φάση- εντός του κοινοβουλίου, απαλλαγμένο από τη «ρετσινιά» της συνεργασίας με ένα κόμμα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που μετέτρεψαν σε κουρελόχαρτα, όλες τις προεκλογικές κόκκινες γραμμές τους.

Σχετικές ειδήσεις