ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Κάλεσμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ για εκλογή αρχηγού από τον πρώτο γύρο

Μεϊμαράκης: Κάλεσμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ για εκλογή αρχηγού από τον πρώτο γύρο

Να σπεύσουν στην κάλπη, ώστε να ολοκληρωθεί η εκλογή του αρχηγού από την πρώτη Κυριακή 22 Νοεμβρίου, κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Μιλώντας στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, στο Μαρούσι, εν όψει της εσωκομματικής διαδικασίας την προσεχή Κυριακή, σημείωσε «Όποιος κι αν εκλεγεί, Θα τον υπηρετήσουμε και θα τον υπηρετήσω ως στρατιώτης. Και απαιτώ και από τους άλλους αν εγώ εκλεγώ να υπηρετήσουν ως στρατιώτες».

Είπε επίσης ότι δεν θα ψηφίσει υφεσιακά μέτρα: «Η ΝΔ με πρόεδρο Μεϊμαράκη δεν θα ψηφίσει κανένα φορολογικό υφεσιακό μέτρο που είναι πέρα και πάνω από την φοροδοτική ικανότητα των πολιτών. Δεν είναι λαϊκίστικο αυτό που λέω. Δεν πιστεύουμε στο μείγμα πολιτικής με νέους φόρους. Δεν μπορεί να εξαντλήσουμε άλλο τους Έλληνες».

«Παρότι προκαλούμαι από συνάδελφο, εγώ δεν πρόκειται να απαντήσω με τον ίδιο χυδαίο, κατά την άποψή μου, τρόπο. Είναι παιδί αυτός, μπορεί να λέει και καμιά κουβέντα παραπάνω. Δεν πειράζει. Κυρίως δεν απαντώ γιατί η νεοδημοκρατική ηθική που μου δίδαξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με κάνει να στέκομαι με σεβασμό προς τους συναδέλφους και φίλους μου» ανέφερε.

Δεσμεύτηκε επίσης ότι με τον ίδιο στην ηγεσία της ΝΔ το κόμμα δεν θα αλλάξει όνομα και θα επανέλθει ο πυρσός στο έμβλημα.

Σχετικές ειδήσεις