ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ: Έκτακτη σύσκεψη της ΚΕΦΕ μετά τα μεσάνυχτα

Εκλογές ΝΔ: Έκτακτη σύσκεψη της ΚΕΦΕ μετά τα μεσάνυχτα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Από το απόγευμα του Σαββάτου, στελέχη του κόμματος φέρονται να είχαν εντοπίσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του συστήματος διεξαγωγής των εκλογών, ενώ διαπιστώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ελλείψεις σε πολλά εκλογικά τμήματα.

Στελέχη του κόμματος αφήνουν σαφείς αιχμές κατά του Ανδρέα Παπαμιμίκου, επισημαίνοντας πως «τα προβλήματα είχαν εντοπιστεί μέρες πριν, ωστόσο η οργανωτική επιτροπή δεν προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάστασή τους, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ασφαλής διεξαγωγή της διαδικασίας».

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, λίγες μόλις ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, έκτακτη σύσκεψη της ΚΕΦΕ με το κλίμα να μυρίζει... μπαρούτι στη Συγγρού.

Το αν θα υπάρξουν προβλήματα στη διαδικασία θα διαπιστωθεί σε λίγες ώρες. Το βέβαιο είναι ότι οι εξελίξεις στη “γαλάζια” παράταξη θα είναι ραγδαίες.

Σχετικές ειδήσεις