ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιμάρας: Δεν είμαι αποδιοπομπαίος τράγος!

Τσιμάρας: Δεν είμαι αποδιοπομπαίος τράγος!

Καταιγιστικός ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιμάρας ο οποίος «ρίχνει» την ευθύνη για την αποτυχία διεξαγωγής εκλογών και στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Αν είναι να παραιτηθούμε όλοι εμείς της ΚΕΦΕ, να παραιτηθεί και ο πρόεδρος της ΝΔ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσιμάρας με αφορμή τις εξελίξεις στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με την αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου.

Σε συνέντευξή του στον Alpha 9.89 ο γενικός διευθυντής της ΝΔ εκτόξευεσε τα βέλη του προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λέγοντας πως: «Υπάρχει και ένας πρόεδρος να αναλάβει τις ευθύνες του, υπάρχουν αντικειμενικές ευθύνες του ανθρώπου που προΐσταται του κόμματος».

Πάντως, για τον ίδιον η αποτυχία διεξαγωγής των εκλογών «αφορά καθαρά στο τεχνικό κομμάτι», λέγοντας χαρακτηριστικά πως η εταιρεία που είχε αναλάβει «δεν μπόρεσε να σηκώσει το σύστημα».

Σύμφωνα με τον ίδιον, ο εκπρόσωπος της εταιρείας εκλήθηκε να επιστρέψει την προκαταβολή που είχε λάβει. Παράλληλα η ΝΔ επιφυλάσσεται για τις ρήτρες.

Σε ότι αφορά στο ποιος επέλεξε την συγκεκριμένη εταιρεία, ο Κώστας Τσιμάρας περιορίστηκε να πει πως αυτό έγινε από τους τεχνικούς εκπροσώπους των υποψηφίων: «Αξιολόγησαν όλες τις προσφορές, υπήρχε και από την αρμόδια οικονομική επιτροπή “ξεσκόνισμα” και στις επτά εταιρείες που υπέβαλαν προσφορά και κατέληξαν στη συγκεκριμένη, η οποία ήταν και η πιο οικονομική».

Υπεραμύνθηκε του ρόλου του ισχυριζόμενος πως: «Εδώ και δέκα μέρες, κάθε πρωί, κάναμε σύσκεψη με την εταιρεία και είχαμε διαβεβαιώσεις πως όλα θα πάνε καλά, δεν μας ανεφέρθη ποτέ ότι υπήρχε πρόβλημα. Ανησυχήσαμε μόνο το Σάββατο το βράδυ, οπότε έδειχναν κάποια δυστοκία και μια διστακτικότητα».

Σχετικές ειδήσεις