ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ: Άλλοι θέλουν εκλογές στις 13/12, άλλοι συνέδριο

Εκλογές ΝΔ: Άλλοι θέλουν εκλογές στις 13/12, άλλοι συνέδριο

Διαφορετικές τάσεις επικρατούν στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς όπως φαίνεται από τη μία υπάρχουν κινήσεις για τη διενέργεια συνεδρίου και από την άλλη πρωτοβουλίες για την επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας στις 13 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, στελέχη και μέλη του κόμματος απ' όλες τις πλευρές ζητούν από τους πρώην προέδρους του κόμματος Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά και από τους τέσσερις υποψηφίους για την ηγεσία να προσπαθήσουν ώστε να γίνει η εκλογή ηγεσίας στις 13 Δεκεμβρίου.

Αυτή η κίνηση έρχεται στον αντίποδα άλλων πρωτοβουλιών και τάσεων που θα ήθελαν να γίνει συνέδριο, ώστε να αλλάξει ο τρόπος εκλογής του αρχηγού.

Δεν έλαβε αποφάσεις η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ

Χωρίς αποφάσεις έληξε η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, που συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου χωρίς την παρουσία εκπροσώπου του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
Η επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει την Τρίτη με θέμα την εταιρία πληροφορικής που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών.

Δεν μετείχε ο εκπρόσωπος του Β. Μεϊμαράκη στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της ΝΔ

Η πλευρά Μεϊμαράκη θεωρεί ότι δεν καλύφθηκε από την απάντηση που έλαβε από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο στα ζητήματα που έθεσε με επιστολή του προς τον γραμματέα της ΝΔ ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Έτσι ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη δεν μετείχε στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις