ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανελέητο... σφυροκόπημα της Ζωής στον Τσίπρα

Ανελέητο... σφυροκόπημα της Ζωής στον Τσίπρα

Δεν έχει τέλος το ανελέητο «σφυροκόπημα» της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησής του.

«ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής μπορεί να βρίσκεται εκτός κοινοβουλίου πληρώνοντας με αυτή την προσωρινή αποχή την απόλυτα συνεπή στάση της να μην ψηφίζει «ναι σε όλα» τα εγκληματικά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού, σπεύδει ωστόσο με κάθε ευκαιρία να θυμίζει στους πολίτες ποιος πραγματικά είναι αυτός που δεν τήρησε ούτε μια από τις υποσχέσεις του απέναντι τους.

Με νέο χτύπημά της μέσα από το Τwitter, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτίθεται στον Πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς ως το καλύτερο γρανάζι του νεοφιλελεύθερου μνημονιακού συστήματος.

Αφορμή αποτέλεσε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της Συνόδου για το κλίμα στο Παρίσι, ο οποίος τόνισε πως «η νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση, εκτός από την αποδόμηση της κοινωνικής συνοχής, κλέβει και το μέλλον των παιδιών μας».

Η απάντηση που έλαβε ο κ. Τσίπρας από την κυρία Κωνσταντοπούλου ήταν κάτι παραπάνω από αποστομωτική: «Μόνο ως ομολογία έχει αξία. Είσαι το καλύτερο γρανάζι του μνημονιακού συστήματος»...

Η μέχρι τώρα στάση της πρώην προέδρου της Βουλής δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίζεται ως απόλυτα συνεπής στα δικά της πολιτικά λεγόμενα και τις αντιμνημονιακές θέσεις της.

Και όπως η ίδια τόνισε σε συνέντευξη που έδωσε την Κυριακή σε τηλεοπτική εκπομπή, σύντομα θα αναλάβει πρωτοβουλίες για το συντονισμό μιας δράσης από την πλευρά μιας ομάδας πολιτών και φορέων, με σκοπό την ανεύρεση της διεξόδου που θα προσφέρει στον ελληνικό λαό μια διαφορετική αντιμετώπιση, βγάζοντας από το λαιμό των πολιτών τη θηλιά του μνημονιακού... αργού θανάτου.

Σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου εξάλλου, είχε στρέψει - εμμέσως - τα πυρά της προς τον Αλέξη Τσίπρα και η Ραχήλ Μακρή

Συγκεκριμένα, ως έμμεσα βέλη προς την πλευρά …Τσίπρα εκλαμβάνονται τα σχόλια που έγραψε η πρώην βουλευτής στο twitter και στο facebook.

Η κυρία Μακρή σημείωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Όταν είσαι πρόεδρος, όχι καραγκιόζης που το παίζεις πρωθυπουργός. Τις αποφάσεις τις λαμβάνουν πάντα οι πρόεδροι και αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους δεν μυξοκλαίνε και βγάζουν έρπητα και παραδίδουν τον λαό και την χώρα».

makri twitter

Σχετικές ειδήσεις