ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλακιωτάκης: Έπρεπε να συνεννοηθείτε με τη Μέρκελ για να καταργήσετε τα μνημόνια; (vid)

Πλακιωτάκης: Έπρεπε να συνεννοηθείτε με τη Μέρκελ για να καταργήσετε τα μνημόνια; (vid)

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας ζει σε ένα ροζ συννεφάκι, όμως ο βασιλιάς είναι γυμνός».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, ο κ. Πλακιωτάκης απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό είπε: «Κύριε Τσίπρα, γιατί δεν καταργήσατε με ένα νόμο το μνημόνιο, μήπως πρέπει να συνεννοηθείτε με τη φίλη σας την Αγγέλα;».

«Πέρυσι ο κ. Τσίπρας αγνοούσε τη λέξη συναίνεση και έβαζε πάνω απ όλα τη βουλιμία του για εξουσία. Τη συναίνεση τη θυμήθηκε τώρα που βρέθηκε αντιμέτωπος με τις συνέπειες του τρίτου μνημονίου που υπέγραψε μόνος του» σημείωσε.

Ο κ. Πλακιωτάκης είπε ότι το 2014 προβλεπόταν ανάπτυξη 0,9%, η ανεργία είχε μειωθεί και θα συνέχιζε να μειώνεται. Ο κ. Τσίπρας έλεγε τότε ότι θα εφαρμόσει το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» και ότι θα καταργήσει το μνημόνιο με ένα νόμο.

Κάνοντας συνολικά απολογισμό είπε ότι ο κ. Τσίπρας έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και οδηγεί τη χώρα σε ξέρα. «Αποδεικνύεστε κατώτερος των περιστάσεων και υποθηκεύετε το μέλλον του τόπου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις