ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούτσης: Λάθος στον προϋπολογισμό!

Βούτσης: Λάθος στον προϋπολογισμό!

Τόση σημασία δίνουν τα κόμματα στην κατάθεση του προϋπολογισμού που ούτε που κατάλαβαν το λάθος που έγινε σε βάρος τους!!!

Ένα λάθος στον προϋπολογισμό για την κρατική επιχορήγηση των κομμάτων –το οποίο ουδείς πήρε… «χαμπάρι» - θα μπορούσε να οδηγήσει άμεσα σε χρεωκοπία τα κόμματα που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όπως δηλαδή είναι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ!

Η αποκάλυψη έγινε κάπως σχολιαστικά και λίγο… ανέμελα από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, κατά τη διάρκεια παρουσίασης βιβλίου του πρώην υπουργού Γιώργου Νικητιάδη. Σε αυτήν την εκδήλωση ο Νίκος Βούτσης ανέφερε πως κατά λάθος εγγράφηκε στον Προϋπολογισμό (για την κρατική επιχορήγηση των κομμάτων) το ποσό των 5 εκατ., ευρώ, έναντι των 15 εκατ., ευρώ του Προϋπολογισμού του 2015!

Μάλιστα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε: «Δεν το κατάλαβε κανείς, ούτε τα κόμματα που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα!»

Τι γίνεται τώρα;

Το λάθος, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής «δεν είναι εύκολο να διορθωθεί». Θα μπορούσε, βέβαια, σε περίπτωση αναθεώρησης του Προϋπολογισμού.

Επομένως;

Θα δοθεί μεγαλύτερο ποσό στα κόμματα καθώς, όπως υποστήριξε ο Νίκος Βούτσης: «Είναι ένα πολύ μικρό ποσόν για τα κόμματα μιας οκτακομματικής Βουλής και τα κόμματα των ευρωεκλογών, και δεν έχει καμιά σχέση με τις πραγματικές ανάγκες».

Σ.σ., φανταστείτε πόσα λάθη ενδεχομένως να έχουν περάσει σε παλαιότερους Προϋπολογισμούς, δίχως να τα έχει αντιληφθεί ή αποκαλύψει ουδείς… σε βάρος των ελλήνων φορολογουμένων.

Σχετικές ειδήσεις