ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Χουντής: Να καταργηθεί ο νόμος για την διαγραφή των χρεών των πολιτικών κομμάτων

Ν.Χουντής: Να καταργηθεί ο νόμος για την διαγραφή των χρεών των πολιτικών κομμάτων

Να καταργήσει τον νόμο για τη διαγραφή των χρεών των πολιτικών κομμάτων κάλεσε τον Πρωθυπουργό, ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής, σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής υπενθύμισε ότι ο νόμος που ψηφίστηκε τον Απρίλιο του 2013 από τα κόμματα της τότε συμπολίτευσης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και καταψηφίστηκε από την τότε αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, διέγραφε δάνεια ύψους 220 εκατομμυρίων ευρώ της Αγροτικής Τράπεζας προς τα δύο κόμματα.

«Αποτελεί πράγματι πρόκληση και ύβρη, απέναντι σε χιλιάδες δανειολήπτες, οι οποίοι κινδυνεύουν σήμερα, λόγω της κρίσης, να χάσουν τα σπίτια τους, τις επιχειρήσεις τους, τις δουλειές τους» τόνισε ο κ. Χουντής.

«Θυμίζουμε ότι φέτος, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο του περίφημου προγράμματος της Θεσσαλονίκης κατά της φτώχειας, αποφάσισε να διαθέσει για συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ακραίας ένδειας, για θέματα σίτισης, στέγασης και ηλεκτρικού ρεύματος, 108 εκατομμύρια ευρώ, από τα 200 που είχε προϋπολογίσει, τα μισά δηλαδή από αυτά που οφείλουν (220 εκ. ευρώ), ως δανεικά κι αγύριστα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», κατέληξε ο ευρωβουλευτής.

Σχετικές ειδήσεις