ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Νομοθετική ρύθμιση αν η ΝΔ δεν συναινέσει στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Παππάς: Νομοθετική ρύθμιση αν η ΝΔ δεν συναινέσει στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Άμεσα αναμένεται να εκδοθεί η υπουργική απόφαση σχετικά με τον αριθμό των τηλεοπτικών σταθμών όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, στο περιθώριο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση θα φέρει νομοθετική ρύθμιση σε περίπτωση που η Ν.Δ. επιχειρήσει να υπονομεύσει την προσπάθεια ρύθμισης του τηλεοπτικού πεδίου.

«Ο καημός μας δεν είναι να επηρεάζουμε το περιεχόμενο ειδήσεων» τόνισε και υπογράμμισε ότι «ηθική μας υποχρέωση είναι να βάλουμε κανόνες και αυτό δεν πρόκειται να καμφθεί από οποιοδήποτε εκβιασμό ή λασπολογία».

Απαντώντας στους επικριτές του κυβερνητικού έργου, ο κ. Παππάς διαμήνυσε ότι «τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα για όσους αδύναμους θεσπίστηκε ο νόμος για την ανθρωπιστική κρίση, για όσους έκαναν χρήση της ρύθμισης των 100 δόσεων και για όσους μπορούν να διαφυλάξουν την πρώτη τους κατοικία.

Αντίθετα, συνέχισε, τα πράγματα πηγαίνουν χειρότερα για έναν ιδιοκτήτη ΜΜΕ. Μέριμνα της κυβέρνησης, διαβεβαίωσε, είναι η φροντίδα όσων επλήγησαν από την κρίση.

Ειδική μνεία έκανε και στον γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας, τονίζοντας ότι η θέση της χώρας διαθέτει ιδιαίτερη βαρύτητα, δεδομένης και της ευρύτερης αστάθειας.

Σχετικές ειδήσεις