ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βγήκαν στο δρόμο τα «γεμιστά» της… Θεανούς Φωτίου! (photo + video)

Βγήκαν στο δρόμο τα «γεμιστά» της… Θεανούς Φωτίου! (photo + video)

Με τις τόσες περικοπές στα επιδόματά τους οι τρίτεκνοι μαγείρεψαν ένα «τίποτα», κατά την ιστορική δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και πήγαν να την κεράσουν αλλά…

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Με σκοπό να την… κεράσουν από το φαγητό τους, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τρίτεκνων καθώς και άλλων συλλόγων, έψησαν λαχταριστά γεμιστά και πήγαν στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Όμως, η αναπληρώτρια υπουργός Θεανώ Φωτίου παρά το γεγονός ότι έχει μία προτίμηση σε αυτό το καθ’ όλα ελληνικό φαγητό, απέφυγε να το δοκιμάσει…

Οι άνθρωποι πήγαν εκεί για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στο πετσόκομμα των επιδομάτων και τη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης. Ζήτησαν να μην εξαιρεθούν από τα οικογενειακά επιδόματα διότι στο τέλος, έτσι όπως το πάει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, ούτε αυτό το… «τίποτα» θα μπορούν να βάλουν στο φούρνο!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο CNN

Θυμίζουμε πως λίγο πριν από την ορκωμοσία της κυβέρνησης τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Θεανώ Φωτίου είχε κάνει την παρακάτω ασύλληπτη δήλωση: «’Αλλωστε, τα γεμιστά είναι ελληνική επινόηση. Με το τίποτα όπως είναι τα γεμιστά χορταίνει ολόκληρη οικογένεια. Έτσι θα τα καταφέρουμε».

Παρακολουθείστε την δήλωση της υπουργού:

Οφείλουμε, πάντως, για να είμαστε δίκαιοι να θυμίσουμε πως μετά τον σάλο που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις της αυτές, η ίδια διευκίνησε κατά την διάρκειά της στο Mega πως: «Ποια είναι η φιλοσοφία του ελληνικού λαού; Από πάντα του ήταν να οικονομεί, να φροντίζει, να νοικοκυρεύει. Θα έπρεπε να ήμουν πολιτικά αφελής για να κάνω τέτοια αστειάκια… Αν είχα στο μυαλό μου, ότι θα πεινάσει ο ελληνικός λαός και να κάνω αστειάκια με τα γεμιστά, είμαι τουλάχιστον εγκληματικά αφελής. Δεν είναι αυτό».

Η αλήθεια που ξέχασε να ομολογήσει η υπουργός είναι πως με το «τίποτα» σπανίως ζεις. Ούτε καν επιβιώνεις.

Ίσως γι’ αυτό δεν κατέβηκε στο πεζοδρόμιο σήμερα το πρωϊ για να δοκιμάσει τα γεμιστά των τρίτεκνων…

σ.σ., εκτός κι αν η Θεανώ Φωτίου μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θεωρεί ζωή τα ψίχουλα της κάρτας σίτισης, του επιδόματος και ότι άλλο «πωλείται» ως προσφορά σωτηρίας στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής κρίσης!

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις