ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: «Άνοιγμα» Μητσοτάκη σε Γεωργιάδη - Tζιτζικώστα

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: «Άνοιγμα» Μητσοτάκη σε Γεωργιάδη - Tζιτζικώστα

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει: «Πήρα μόνος μου το 30% των ψήφων» και ξεκαθαρίζει πως: «Δεν είμαι συνιστώσα της ΝΔ».

Κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΙ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε μεταξύ άλλων πως η ΝΔ επί των ημερών του θα γίνει μία κεντροδεξιά παράταξη με μία μεταρρυθμιστική στροφή προς το κέντρο η οποία θα εκφράζει όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της χώρας.

Έκανε άνοιγμα τόσο στον Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Για τον μεν Γεωργιάδη υποστήριξε ότι είναι μεταρρυθμιστής «σαν τον ίδιον» και πως αυτό το έχει αποδείξει κατά την διάρκεια της θητείας του στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Αναφερόμενος στον Απόστολο Τζιτζικώστα είπε ότι στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, τρεις ήταν οι υποψήφιοι οι οποίοι ανέφεραν την ανάγκη ανανέωσης στη ΝΔ και τώρα έχει απομείνει μόνο ένας και πρέπει να στηριχθεί γιατί η ΝΔ έχει ανάγκη ανανέωσης.

«Το 60% του κόσμου, ζήτησε ανανέωση», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για τον συνυποψήφιό του στον δεύτερο γύρο, τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη είχε να ρίξει μόνον… «βέλη» καθώς δήλωσε με νόημα πως: «Εγώ είμαι αυτόφωτος. Όποιος ψηφίζει Κυριάκο, παίρνει Κυριάκο».

Σχετικές ειδήσεις