ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραμονή Χριστουγέννων: Κάλαντα για την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία

Παραμονή Χριστουγέννων: Κάλαντα για την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα, Πέμπτη και η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία θα ακούσει, όπως όλοι, τα κάλαντα.

Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά θα ψάλουν τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στις 11.00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνέχεια θα ψάλουν τα κάλαντα στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Λύκειο Ελληνίδων, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ναούσης και η Παιδική Χορωδία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Στις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ακούσει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Το Μέγαρο Μαξίμου θα επισκεφθούν το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, το μουσικό γυμνάσιο Ιλίου και ο σύλλογος «Κωστηλάτα» από την 'Αρτα.
Κάλαντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακούσθηκαν χθες στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής. Μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου, το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και το ΚΕΠΕΑ Ορίζοντες, είπαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Τήνο, την Αστυπάλαια, τη Μύκονο, την Πελοπόννησο στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Η Ρένα Δούρου ευχήθηκε στα παιδιά και τους προσέφερε κεράσματα και δώρα.

Αργότερα, επισκέφθηκε το 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών στο Ολυμπιακό χωριό, όπου ευχήθηκε στους μαθητές και τους προσέφερε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που επισκευάστηκαν και αναβαθμίστηκαν από τις υπηρεσίες της περιφέρειας, ενώ χθες είχε επισκεφθεί το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, όπου παρακολούθησε τη γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές και τους μοίρασε δώρα.

Σχετικές ειδήσεις