ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Πρέπει να διασφαλίσουμε την ενότητα της ΝΔ

Μεϊμαράκης: Πρέπει να διασφαλίσουμε την ενότητα της ΝΔ

Κάλεσμα προς τους πολίτες να συμμετέχουν στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία απευθύνει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ενόψει του δεύτερου γύρου, στις 10 Ιανουαρίου, ο κ. Μεϊμαράκης, σε άρθρο του στον Ελεύθερο Τύπο, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Ταυτόχρονα, το 2016 είναι μια χρονιά κορυφαίων εσωκομματικών διεργασιών αλλά και πολιτικής αφύπνισης. Σε αυτή λοιπόν τη χρονική καμπή, ήρθε η ώρα να πάρουμε τις μεγάλες και ιστορικές αποφάσεις για την παράταξή μας».

Όπως σημειώνει, υπάρχει χρέος να διασφαλισθεί η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας και δεσμεύεται ότι ο ίδιος θα το εκπληρώσει: «Η Νέα Δημοκρατία προχωρά στην ανάδειξη της νέας της ηγεσίας. Αυτό το χρέος απέναντι στην πληγωμένη και δυσαρεστημένη, αλλά μαχόμενη βάση της, οφείλουμε να το εκπληρώσουμε, διασφαλίζοντας, πρώτα απ' όλα την ενότητά της. Αυτό το μήνυμα μας έστειλαν οι Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες, που αναζητούν ένα νέο πολιτικό και αξιακό όραμα για τον τόπο. Αυτό το χρέος θα το εκπληρώσω στο ακέραιο, ώστε η Νέα Δημοκρατία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, να ξανασυναντηθεί με την κοινωνία, να γίνει μεγάλη, δυνατή, με υπεύθυνες πολιτικές για το κοινό καλό», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις