ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: «Όχι» στο νέο Ασφαλιστικό – Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων

Γεννηματά: «Όχι» στο νέο Ασφαλιστικό – Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό ασκεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για απορρύθμιση της κοινωνικής ασφάλισης.

Η κ. Γεννηματά επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ θα πει δυναμικό «όχι» στις ρυθμίσεις του νέου ασφαλιστικού και τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Όπως έκανε γνωστό η κ. Γεννηματά μετά τη συνάντησή της με τη ΓΣΕΕ, αρχίζει διάλογο με τους εργαζόμενους, «αυτούς που επιδεικτικά αρνείται να συναντήσει ο Πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας και βέβαια με αυτή του την επιλογή βάζει ένα οριστικό τέλος, παίρνει διαζύγιο η πολιτική του από τον χώρο της εργασίας» σχολίασε.

Εκτίμησε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης δεν εξασφαλίζει το μέλλον για την κοινωνική ασφάλιση και πρόκειται για ένα κακέκτυπο της μεταρρύθμισης του ΠΑΣΟΚ με τον νόμο 3863.

«Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση φέρνει στους πολίτες τον λογαριασμό της διακυβέρνησής της. 1,8 δισ. καλούνται να πληρώσουν και μάλιστα με διατάξεις επικίνδυνες που ενισχύουν τη φοροδιαφυγή, την εισφοροδφιαφυγή και μετατρέπουν τις συντάξεις για τις νέες γενιές σε φιλοδώρημα».

Σχετικές ειδήσεις