ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασφαλιστικό - Βορίδης: Δεν είναι σοβαρή η πρόταση της κυβέρνησης, δεν θα τη στηρίξουμε

Ασφαλιστικό - Βορίδης: Δεν είναι σοβαρή η πρόταση της κυβέρνησης, δεν θα τη στηρίξουμε

Ο τομεάρχης και βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης ξεκαθάρισε σήμερα, Τρίτη (26/01/2016) ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν πρόκειται να ψηφίσει σε καμία περίπτωση το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

«Δεν είναι η σοβαρή η πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, αυτό το ασφαλιστικό η ΝΔ δεν θα το στηρίξει ούτε για αστείο», ξεκαθάρισε ο Μ. Βορίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Ο λογαριασμός έχει ονοματεπώνυμο», επισήμανε, επιρρίπτοντας ευθύνες στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τα capital controls. «Όπως προκύπτει απο το mail Χαρδουβελη το Νοέμβριο του 2014 οι εταίροι δεν μας ζητούσαν τέτοια πράγματα», ανέφερε ο τομεάρχης της ΝΔ.

«Δεν γίνεται η ΝΔ να υποστηρίξει ενα ασφαλιστικό που πλήττει τους ελεύθερους επαγγελματικές και τους αγρότες», παρατήρησε, φέρνοντας ως παράδειγμα ότι σε έναν ελεύθερο επαγγελματία με τζίρο 150 χιλ. ευρώ του μένουν 14 χιλιάδες, και σε έναν αγρότη με τζίρο 12 χιλ. ευρώ του μένουν 5 χιλιάδες.

Ο βουλευτής της ΝΔ διευκρίνισε ότι «ασφαλώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταθέσει το απόγευμα τη δική του πρόταση που θα κινείται σε άλλη κατεύθυνση».

Σχετικές ειδήσεις