ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή - Ασφαλιστικό - Γεννήματα: «Έχετε 153 βουλευτές… ιδού η Ρόδος, θα σας κρίνει η ιστορία»

Βουλή - Ασφαλιστικό - Γεννήματα: «Έχετε 153 βουλευτές… ιδού η Ρόδος, θα σας κρίνει η ιστορία»

«Εμείς θα επιμείνουμε και θα σταθούμε δίπλα στους πολίτες που εξαπατήθηκαν που αγωνιούν και αγωνίζονται και απέναντι σε κάθε λογική λαϊκισμού, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε ότι δεν ήταν και δεν θα υποκαταστήσει την Δημοκρατική Παράταξη, τώρα που σκηνοθετείται το σκηνικό παλινόρθωσης της Δεξιάς, μεταρρυθμιστικής αυτή τη φορά», διεμήνυσε κατά την δευτερολογία της η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Όπως τόνισε, η χώρα δεν αντέχει άλλες πλατείες του μίσους, οι Έλληνες ζητούν συνεννόηση και τώρα πια «πρέπει να ξανασυναντηθούμε στο δρόμο για το αύριο παρά τις διαφορές μας με κοινούς στόχους».

«Η πρόκληση είναι να χτίσουμε κι όχι να γκρεμίσουμε γέφυρες» είπε η κ. Γεννηματά. Αφού εξέφρασε «πλήρη αντίθεση στις ισοπεδωτικές προτάσεις του ΔΝΤ» κι επισήμανε ότι και το ΠΑΣΟΚ δέχθηκε πιέσεις και τότε ο ΣΥΡΙΖΑ υπονόμευε, σημείωσε ότι τώρα προσφέρει μια διαφορετική στάση και έτσι ένα διαπραγματευτικό ατού αν η κυβέρνηση θέλει να διαπραγματευτεί σοβαρά.

Τέλος, η κ. Γεννηματά απευθυνόμενη προς τον πρωθυπουργό είπε: «Έχετε 153 βουλευτές εάν πιστεύετε σε αυτές οι καταστροφικές ρυθμίσεις, ιδού η Ρόδος θα σας κρίνει η ιστορία και ο ελληνικός λαός».