ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεργία: Η Ελλάδα του Τσίπρα μαζί με τη Νότιο Αφρική

Ανεργία: Η Ελλάδα του Τσίπρα μαζί με τη Νότιο Αφρική

Τις χώρες του τρίτου κόσμου «συναγωνίζεται» η Ελλάδα στην ανεργία, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας είπε – ανερυθρίαστα- μέσα στη Βουλή ότι επί της δικής του διακυβέρνησης, τα ποσοστά μειώθηκαν! Πόσο; 1,5% ! Και είχε το θράσος να υπερηφανεύεται γι’ αυτό στο Κοινοβούλιο!

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ: ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …ΑΦΡΙΚΗ, ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΡΓΩΝ 24,7% - ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η κατάταξη της Ελλάδας στη δεύτερη θέση του πίνακα του ΟΟΣΑ για την ανεργία, αμέσως μετά τη Νότιο Αφρική γεννά αποτροπιασμό και απόγνωση. (Δείτε τον πίνακα στο gallery)

Χωρίς ίχνος ντροπής, ο κ. Τσίπρας παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες του λαού, αφού ξέρει πολύ καλά ότι η χώρα μας έχει μετατραπεί σε τριτοκοσμικό κράτος.

Οι εικόνες άλλωστε από τον Κολωνό την Τετάρτη (27 Ιανουαρίου 2016) το πρωί με τους εκατοντάδες συμπολίτες μας να «σκοτώνονται» για μια σακούλα δωρεάν πορτοκάλια, είναι ενδεικτική της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα και του δραματικού σημείου στο οποίο έχουν περιέλθει οι Έλληνες πολίτες. (Διαβάστε εδώ: Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρεύεστε κύριε Τσίπρα;).

Η σημαία της ελπίδας με την οποία εξελέγη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποσταλεί και ο κ. Τσίπρας χάνει συνεχώς πόντους στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Οι νέοι επιστήμονες εξαναγκάζονται σε φυγή στο εξωτερικό, προκειμένου να βρουν δουλειές για να επιβιώσουν, ενώ οι συνταξιούχοι εξαθλιώνονται με πενιχρές συντάξεις, οι οποίες διαρκώς υφίστανται νέο «ψαλίδι».

Η χώρα έχει μπει σε αυτόματο πιλότο, με «μπούσουλα» τις προσταγές του μνημονίου και των δανειστών, χωρίς κανένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και ανάπτυξης.

Τα ευχολόγια του κ. Τσίπρα δεν αρκούν βεβαίως για να χορτάσουν οι πολίτες που πεινούν και βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης.

Οι υποσχέσεις του προγράμματος Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν στις καλένδες και αντ’ αυτών οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με διαρκή ύφεση, υπερφορολόγηση και «πετσόκομμα» ακόμα και στοιχειωδών διευκολύνσεων όπως οι 100 δόσεις, που θα τους επέτρεπαν να εξοφλήσουν τα χρέη που φορτώθηκαν την περίοδο του μνημονίου.

Πριν από ένα χρόνο, ο κ. Τσίπρας διεμήνυε σε όλους τους τόνους ότι η συνταγή που εφαρμόζεται στην Ελλάδα είναι λάθος.

Γιατί λοιπόν κ. Τσίπρα συνεχίζετε να ακολουθείτε αυτή τη λάθος συνταγή;

Δικά σας λόγια χρησιμοποιούμε τα οποία, προφανώς, σας εκθέτουν….

Σχετικές ειδήσεις