ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαρώνουν... οι εργολάβοι του ΣΥΡΙΖΑ

Σαρώνουν... οι εργολάβοι του ΣΥΡΙΖΑ

Ούτε ιερό ούτε όσιο φαίνεται πως δεν έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ως προς τα σχέδιά της για την εγκαθίδρυση του κομματικού κράτους. Για ακόμη μία φορά, η ΔΙΑΤΜΗΣΗ, η εταιρεία που είχε ιδρύσει κατά το παρελθόν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης ανακηρύχθηκε μειοδότης σε νέα εργολαβία της ΕΥΔΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔΙΑΤΜΗΣΗ κέρδισε τον διαγωνισμό της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης ύψους 4,9 εκατ. ευρώ, υποβάλλοντας προσφορά με έκπτωση σε ποσοστό 59,2%.

Με βάση την εξέλιξη αυτή, η εταιρεία, από το ΔΣ της οποίας έχει αποχωρήσει ο κ. Φλαμπουράρης αλλά υπήρξε ιδρυτικό στελέχός της, ανακηρύσσεται προσωρινός μειοδότης στο διαγωνισμό και εκκρεμεί η έγκριση του ΔΣ της ΕΥΔΑΠ προκειμένου να κατακυρωθεί το έργο στην εταιρεία.

Το έργο φέρει τίτλο «Τοποθέτηση Νέων Παροχών και Εργασίες Δικτύου Ύδρευσης σε Περιοχές Αρμοδιότητας Τομέα Πειραιά της ΕΥΔΑΠ» και αφορά σε εργασίες τοποθέτησης νέων παροχών ύδρευσης.

Σημειώνεται, εξάλλου, ότι ο γενικός διευθυντής Λειτουργίας Δικτύων και Εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ Γιώργος Καραγιάννης ο οποίος έχει στον τομέα ευθύνης του τις επίμαχες εργολαβίες είναι κουμπάρος με τον πρώην συνέταιρο του Φλαμπουράρη και νυν επικεφαλής της ΔΙΑΤΜΗΣΗ, Γιάννη Κοτταρίδη.

Σχετικές ειδήσεις