ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Εγώ δεν είμαι ούτε ντίβα, ούτε τενόρος!

Βενιζέλος: Εγώ δεν είμαι ούτε ντίβα, ούτε τενόρος!

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Δευτέρας (01/02/2016), ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν απάντησε σε όλα τα ερωτήματα με το ίδιο χιούμορ…

Αναφερόμενος στο προσφυγικό, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος εκτιμά πως υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα ως χώρα «να εγκλωβιστούμε στο μεταναστευτικό και να βρεθούμε με χιλιάδες ανθρώπους χωρίς χαρτιά που να μην ξέρουμε τι να τους κάνουμε».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ΣΚΑΙ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε επίσης πως: «Αν φύγουμε από τη Σένγκεν θα μπούμε στη δεύτερη ταχύτητα της Ευρώπης».

Ο ίδιος θεωρεί απαραίτητη τη συσπείρωση των δυνάμεων δημοκρατικού προσανατολισμού και μία κυβέρνησης συνεργασίας. Κατηγόρησε την κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ πως προκαλεί πόλωση και κοινωνική αποσταθεροποίηση και τον Αλέξη Τσίπρα πως αντιμετωπίζει τα πράγματα με αυταρέσκεια.

Λάθος η «άβυσσος» της Φώφης Γεννηματά

Αποστάσεις πήρε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την δήλωση της Φώφης Γεννηματά πως «μας χωρίζει άβυσσος με τη ΝΔ». Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως η συγκεκριμένη λέξη ήταν «λάθος» γιατί: «Άβυσσος δε μας χωρίζει με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ ή τις δυνάμεις που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Άβυσσος μας χωρίζει μόνο με τη Χρυσή Αυγή».

Ρωτήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος εάν μετά από αυτήν την δήλωση φοβάται μήπως διαγραφεί. Η απάντησή του ήταν άμεση:«Προφανώς κάνετε χιούμορ».

Το επόμενο πολιτικό του βήμα;

Ξεκαθαρίζει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Αν με ενδιέφερε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα είχα μείνει. Εγώ δεν είμαι ούτε ντίβα, ούτε τενόρος, έφυγα από τη θέση του προέδρου για να δείξω ότι όλοι είμαστε παροδικοί και για να μην υποστηρίζουν ορισμένοι ότι υπάρχουν εμπόδια».

Σχετικές ειδήσεις