ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας μοιράζει αυθαίρετα και αυταρχικά τηλεοπτικές άδειες

Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας μοιράζει αυθαίρετα και αυταρχικά τηλεοπτικές άδειες

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα, Πέμπτη (11/02/2016) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, κατηγορώντας τον ότι ότι αφαιρεί από το ΕΣΡ την αρμοδιότητα να δίνει τηλεοπτικές άδειες.

«Θέλει να μοιράσει η κυβέρνησή του τις τηλεοπτικές άδειες. Χωρίς να δίνει εξήγηση, αποφασίζει αυθαίρετα και αυταρχικά να δώσει τέσσερις άδειες. Κινείται πάνω από το Σύνταγμα και κάτω από το τραπέζι. Χτίζουν κύκλωμα διαπλοκής, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους» δήλωσε ο Γ. Κουμουτσάκος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και έκανε λόγο για «απόπειρα πολιτικής πόλωσης και διχασμού».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας, από την πρώτη στιγμή, συνειδητά, διαμορφώνει κουλτούρα σύγκρουσης και διχασμού».

«Είναι μόνιμος εκφραστής διχαστικού λόγου», πρόσθεσε, αναφέροντας ως παραδείγματα το μνημόνιο-αντιμνημόνιο, το ναι και το όχι, το παλιό και το νέο.

«Τώρα κατασκευάζει νέα διχαστική γραμμή. Διχάζει με όρους διαπλοκής από τη μία, και δήθεν αθωότητας από την άλλη. Ονομάζει διαπλοκή καθέναν που στρέφεται απέναντι στην πολιτική του. Δηλαδή όλους. Αυτός ο νέος διαχωρισμός, ο νέος στα σκαριά διχασμός, δεν πρόκειται να περάσει», υπογράμμισε – μεταξύ άλλων – ο Γ. Κουμουτσάκος.

Σχετικές ειδήσεις