ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασημακοπούλου – ΝΔ: Η κυβέρνηση θα έχει προβλήματα με την ΕΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Ασημακοπούλου – ΝΔ: Η κυβέρνηση θα έχει προβλήματα με την ΕΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

«Θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα, συνταγματικά και νομικά, αλλά και με την Ευρώπη θα υπάρξουν προβλήματα», προέβλεψε σήμερα, Παρασκευή η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, αναφερόμενη στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», η κ. Ασημακοπούλου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, μέσω της χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών, επιχειρεί να ελέγξει την ενημέρωση και ότι καταστρατηγεί το Σύνταγμα.

«Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Προσπάθησε να το κάνει και η Πολωνία και έγινε το μαύρο πρόβατο», υπογράμμισε η ίδια, λέγοντας ότι η Ελλάδα θα εκτεθεί και πάλι διεθνώς και θα προστεθεί άλλο ένα πρόβλημα.

«Θα το βρούμε το θέμα στα όργανα της ΕΕ και θα σχολιαστεί διεθνώς αρνητικά εναντίον μας», επισήμανε η κ. Ασημακοπούλου, ενώ σχολιάζοντας την κυβερνητική θέση ότι η ελληνική τηλεοπτική αγορά δεν μπορεί να "χωρέσει" περισσότερα από τέσσερα κανάλια, αναρωτήθηκε αν αυτή η λογική θα πρέπει να επικρατήσει με όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, είπε ότι πρόκειται για «αγώνα επιβίωσης», ανέφερε ότι ο χαρακτήρας των κινητοποιήσεων, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι διαφορετικός και καταλήγοντας υπογράμμισε ότι «αν υπερισχύσει η πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό - φορολογικό, οι αγρότες απλά καταστρέφονται».

Σχετικές ειδήσεις