ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Μετά το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ, τώρα θα έχουμε και στρατό κατοχής…

Νικολόπουλος: Μετά το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ, τώρα θα έχουμε και στρατό κατοχής…

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Δωδεκανήσου, μίλησε το πρωί της Δευτέρας (15/02/2016) ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος.

«Μετά το ΔΝΤ, μας φέρνουν και το ΝΑΤΟ. Τώρα θα έχουμε και στρατό κατοχής… Λυπάμαι αλλά συνομιλούν για τους όρους παράδοσης; Δεν μας έφτανε η κατοχή των δανειστών… τώρα θα έχουμε και των Νατοϊκών δυνάμεων. Οι τελευταίες αποφάσεις του ΝΑΤΟ δείχνουν πως υπάρχει μία συνεχής υποχώρηση της γεωπολιτικής και διπλωματικής ισχύος της Ελλάδας. Ήταν εγκληματική ενέργεια ότι το προσφυγικό-μεταναστευτικό και η λαθρομετανάστευση αφέθηκαν στην διαχείριση ενός προγραμματισμένου χάους, με λογική ΜΚΟ. Δεν έπρεπε οι Ένοπλες Δυνάμεις να αποφύγουν να συμβάλλουν στη φρούρηση των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας ενώ το Λιμενικό και η ΕΛ.ΑΣ ξέμειναν από καύσιμα. Και φτάσαμε να υποδεχόμαστε τις ΝΑΤΟικές δυνάμεις ως συνοριοφρουρούς της Ελλάδος. Η αδράνεια της κυβέρνησης και σ’ αυτό το εθνικό θέμα είναι εγκληματική…», δήλωσε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ο βουλευτής επανέφερε το θέμα που με ερώτηση στη Βουλή είχε αποκαλύψει στη Βουλή το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, ότι η Κομισιόν ασκεί πίεση στην Ελλάδα, για να επιτρέψει την εγκατάσταση των Τούρκων στα Ελληνικά hotspots… και όμως δεν έχει ακουσθεί λέξη διαμαρτυρίας από το Μαξίμου ή από το «μαγαζί Μητσοτάκη».

Ανέφερε ο Νίκος Νικολόπουλος: «Ερωτώ κάθε λογής αρμόδιο: η Ελλάδα, αποδεχόμενη τις νατοϊκές δυνάμεις ως συνοριοφρουρούς, ουσιαστικά δεν είναι σαν να παραδέχεται, ότι δεν έχει τη δυνατότητα να φυλάξει τα σύνορά της;
Και εμείς εδώ… Πολιορκημένοι, αλλά Ελεύθεροι ξέρουμε πολύ καλά ότι όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί δυστυχώς περίσσεψε η δειλία και η σκοπιμότητα - και πολλά άλλα - από τους Ευρωλιγούριδες και εθελόδουλους, μνημονιακούς πολιτικούς της δεξιάς και της αριστεράς και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, περιλαμβανομένων και των Ευρωστελεχών, που θα έπρεπε να είχαν λάβει μέτρα κατά της Τουρκίας».

«Επιτρέπεται να εκχωρείται η εθνική ακεραιότητα;»

Σύμφωνα με τον βουλευτή: «Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες το είπαμε πολλές φορές, θα έπρεπε να είχαν ζητήσει η Κομισιόν να αναστείλει κάθε συνεργασία, κάθε προοπτική και να επιβάλλει γενικό εμπάργκο προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και αναστολή, κάθε ενταξιακής ενέργειας της ΕΕ με Τουρκία. Αλλά οι οσφυοκάμπτες Κούληδες και λοιποί Σεγκεναλέζοι, ενώ είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να προβάλλουν βέτο στα πάντα, ακόμη και στην προστασία της κάμπιας ή των δικαιωμάτων στην κάθε μορφής ανωμαλία, δεν τολμούν όμως να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά εθνικά μας δικαιώματα. Οι εθελόδουλοι και οι νεοευρωλάγνοι μας οδήγησαν να παρακαλούμε το ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής τόλμησε να βροντήξει και να αποχωρήσει για λόγους εθνικής αξιοπρέπεια».

Σχετικές ειδήσεις