ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη: Πήρε το χρίσμα «on air» από τον Τσίπρα για το Υποδομών

Χρυσοβελώνη: Πήρε το χρίσμα «on air» από τον Τσίπρα για το Υποδομών

Επιβεβαιώθηκε τελικά η υπουργοποίηση της βουλευτή των ΑΝΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη στη θέση της υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και μάλιστα τη στιγμή που η ίδια παραχωρούσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Συγκεκριμένα, η κ. Χρυσοβελώνη μιλούσε στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM», όταν ξαφνικά ζήτησε από τον δημοσιογράφο να διακόψει για λίγο, καθώς την καλούσε στο κινητό τηλέφωνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Μισό λεπτό, είναι ο πρωθυπουργός στο τηλέφωνο. Πρέπει να διακόψω!», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής.

Ύστερα από μια σύντομη διακοπή, ο δημοσιογράφος την ρώτησε: «Τώρα να πω συγχαρητήρια;». Και εκείνη με τη σειρά της απάντησε: «Ναι, να πείτε. Είχα το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού και στις 15:30 ώρα θα γίνει η ορκωμοσία».

Σημειώνεται πως η κ. Χρυσοβελώνη αντικαθιστά τον Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος είχε παραιτηθεί την περασμένη εβδομάδα από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, «η ορκωμοσία της κ. Χρυσοβελώνη θα πραγματοποιηθεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα σήμερα, Τετάρτη (24/02/2016) στις 15:30».

Σχετικές ειδήσεις