ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί ο Τσίπρας ποντάρει στη λίστα Μπόργιανς

Γιατί ο Τσίπρας ποντάρει στη λίστα Μπόργιανς

Αποφασισμένη να συντηρήσει ψηλά στην ατζέντα της το ζήτημα της φοροδιαφυγής και τις ευθύνες της κυβέρνησης Σαμαρά σε σχέση με την απροθυμία της να συνεργαστεί για ελέγχους με το υπουργείο οικονομικών της Ρηνανίας-Βεστφαλίας στην περίφημη λίστα Μπόργιανς εμφανίζεται η κυβέρνηση.

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ

Στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι τα συγκεκριμένα θέματα αδιαφάνειας και διαπλοκής αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα της Νέας Δημοκρατίας και εξ αυτού του λόγου έχουν αποφασίσει να προκαλούν διαρκώς την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για απαντήσεις σε σχέση με τις παραλείψεις της γαλάζιας διακυβέρνησης.

Γίνεται σαφές ότι η κυβέρνηση θα επιμείνει στα ζητήματα διαφθοράς και φοροδιαφυγής πιστεύοντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα εμφανίζεται διαρκώς εκτεθειμένη ως προς τους χειρισμούς της ή ως προς την επιθυμία της να συγκαλύψει καταστάσεις και πρόσωπα. Άλλωστε η ίδια η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δεν έχει αποκλείσει ακόμη και την πιθανότητα να δρομολογηθεί η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση Μπόργιανς εάν προκύψουν και νεώτερα στοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr

Σχετικές ειδήσεις