ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Επανεξελέγη πρόεδρος του κόμματος ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ποτάμι: Επανεξελέγη πρόεδρος του κόμματος ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στην ηγεσία του Ποταμιού παραμένει ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την επανεκλογή του από το δεύτερο Συνέδριο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι.

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι οι διαδικασίες του δεύτερου τριήμερου συνεδρίου του Ποταμιού, που είχαν παραταθεί νωρίτερα, λόγω του πλήθους των εθελοντών του κόμματος που ήθελαν να λάβουν το λόγο το βράδυ του Σαββάτου και δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος.

Προκειμένου να ικανοποιηθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που εκφράστηκε, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι ομιλίες και την Κυριακή, παράλληλα με τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες που πραγματοποιήθηκαν για την εκλογή των νέων κομματικών οργάνων και του επικεφαλής του Ποταμιού -αξίωμα το οποίο, εκτός από τον ιδρυτή του Κινήματος Σταύρο Θεοδωράκη, διεκδικούσε και ο καθηγητής Παύλος Ελευθεριάδης.

Στο μήνυμά νίκης του ο Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι το Ποτάμι τόλμησε το αδύνατο τα κατάφερε και θα τα ξανακαταφέρει, ενώ τόνισε «Όποιος θέλει να αρχίσει κάτι από την αρχή καλοδεχούμενος, σύμμαχος. Ας έρθουν όλοι όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν το Ποτάμι μεγαλύτερο. Θα τους κάνουμε συμμάχους. Δεν απαντώ σε όσα ακούστηκαν γιατί με ενδιαφέρει η ενότητα του κινήματος. Είχα πει ότι τα ξεχνάμε όλα αρκεί να συμφωνήσουμε ότι τη Δευτέρα κάνουμε μία νέα αρχή»..

Ο κ. Θεοδωράκης έλαβε 715 ψήφους, 96 ο κ. Ελευθεριάδης, ενώ υπήρξαν και 20 λευκά.

Σχετικές ειδήσεις