ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσφυγικό - Πλακιωτάκης: Η Ελλάδα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι

Προσφυγικό - Πλακιωτάκης: Η Ελλάδα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με τη διαχείριση του προσφυγικού άσκησε σήμερα, Πέμπτη (24/03/2016) ο πρώην υπηρεσιακός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, δίνοντας έμφαση στο «ζήτημα της ανασφάλειας που βιώνει ο πολίτης».

«Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα με τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση το προσφυγικό. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και πρέπει να σταματήσουν οι ενδοκυβερνητικές τριβές καθώς είναι η ρίζα του προβλήματος και χαρακτηριστικό της είναι η συνύπαρξη Μουζάλα και Καμμένου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Πλακιωτάκης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά 90,1».

«Το ζήτημα της ανασφάλειας το βιώνει ο πολίτης λόγω της αλόγιστης πολιτικής και ανικανότητας της κυβέρνησης να διαχειριστεί τα προβλήματα οικονομίας και κοινωνίας», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Η κυβέρνηση πρέπει να πάψει να εθελοτυφλεί καθώς υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας με την παρουσία τούρκων αξιωματικών στην Ελλάδα», συμπλήρωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρότεινε τη δημιουργία «εθνικής ομάδας διαχείρισης της κρίσης με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων».

Σχετικές ειδήσεις