ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές ΝΔ κατά Φίλη για το μήνυμα της 25ης Μαρτίου

Βολές ΝΔ κατά Φίλη για το μήνυμα της 25ης Μαρτίου

«Ο υπουργός Παιδείας στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου οφείλει να σέβεται την ελληνική διαχρονία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Συγγρού υπογραμμίζει ότι ο Νίκος Φίλης συγχέει ανιστόρητα το ελληνικό Κράτος, που πράγματι δημιουργήθηκε με την Επανάσταση, με το ελληνικό Έθνος.

«Αλλά, εκείνο που χρειάζονται σήμερα οι Έλληνες - και απαιτούν από τον υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων - δεν είναι ‘'νέες αναγνώσεις'' της Ιστορίας των Ελλήνων. Είναι λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Παιδεία», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τονίζει την ανάγκη να στηριχθούν έμπρακτα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία καθώς και τα Πανεπιστήμιά μας.

«Είναι οι πολιτικές για ένα σχολείο που μετά την αξιολόγηση θα προσφέρει γνώση και θα αναδεικνύει την Αριστεία, λέξη που απουσιάζει από το μήνυμα του κ. Φίλη. Είναι η ανάγκη να μπει φραγμός στην συνεχή και σκόπιμη υποβάθμιση της Παιδείας, εξαιτίας των ιδεοληψιών και της ανικανότητας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικές ειδήσεις