ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζήτηση στη Βουλή: Παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη επί κυβέρνησης ΝΔ κατήγγειλε ο Μιχαλολιάκος

Συζήτηση στη Βουλή: Παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη επί κυβέρνησης ΝΔ κατήγγειλε ο Μιχαλολιάκος

Απαντήσεις «στον ωμό εκβιασμό Ψυχάρη περί γάτας Ιμαλαϊων», ζήτησε κατά την ομιλία του στην συζήτηση της Βουλής για την Δικαιοσύνη, ο γενικό γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, κατήγγειλε επίσης τις παρεμβάσεις της Νέας Δημοκρατίας στην Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ενώ απευθυνόμενος προς την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως συμμετέχει «σε ευθεία συγκάλυψη» του σκανδάλου Παπασταύρου, σημειώνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μίλησε ούτε για τη λίστα Μπόργιανς.

Ο ίδιος σημείωσε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, άργησε στα θέματα που αφορούν τη Δικαιοσύνη, ενώ για το σκάνδαλο της SIEMENS σημείωσε, «εύχομαι να γίνει νέα ρύθμιση. Μέχρις στιγμή μόνο εμείς πήραμε πάνω μας την υπόθεση».

«Είναι ντροπή να μιλάνε για παρεμβάσεις στη ΝΔ», υπογράμμισε ο Νίκος Μιχαλολιάκος με αιχμές, για τις παρεμβάσεις που έγιναν επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ταυτόχρονα πως ο ίδιος μιλάει ως θύμα αυτών των παρεμβάσεων, «είναι ντροπή τους να μιλάνε για παρεμβάσεις στη ΝΔ».

«Ο ανακριτής Γεωργουλέας που τον προφυλάκισε λέει σε mail προς συνεργάτη του ότι συμμετείχε σε σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης την προηγούμενη ημέρα πριν αποφασίσει την προφυλάκισή του ο υπουργός Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου «έχει παραδεχθεί ότι ευρισκόμενος στο εξωτερικό μίλησε τηλεφωνικά με την προϊσταμένη των ανακριτών για την υπόθεσή μου» όσοι δικαστικοί χειρίσθηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής προήχθησαν. «Φαίνεται ότι τους φέραμε γούρι», σχολίασε.

«Ο Σαμαράς και το περιβάλλον του μιλούσαν με πακιστανικά καρτοτηλέφωνα γιατί φοβόντουσαν ότι τους παρακολουθούσε η Χρυσή Αυγή».

«Συνεργάτης του Σαμαρά μου είπε πριν προφυλακιστώ ότι έχουν σκοπό να μας προφυλακίσουν και μετά θα πάρει σειρά ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση στις Σκουριές, όπου υπάρχουν δύο συνομιλίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικές ειδήσεις