ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας και Παππάς μετείχαν σε Ομόρρυθμη Εταιρεία

Τσίπρας και Παππάς μετείχαν σε Ομόρρυθμη Εταιρεία

Σε εταιρεία που συνεστήθη το 2007 και λύθηκε στο τέλος του 2015 μετείχαν, σύμφωνα με «Τα Νέα», ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αλέξης Τσίπρας μεταβίβασε το μερίδιό του στην αδελφή του στις αρχές του 2010, ωστόσο τόσο η συμμετοχή του στην εταιρεία, όσο και η μεταβίβαση του ποσοστού του δεν εμφανίζεται στις δηλώσεις πόθεν έσχες του.

Ο Νίκος Παππάς παρέμεινε στην εταιρεία έως τη λύση της, δηλαδή έως τον Δεκέμβριο του 2015 αναφέρουν «Τα Νέα» και σημειώνουν ότι είναι άγνωστο εάν υπάρχει αναφορά για την εταιρεία στις δηλώσεις πόθεν έσχες του, καθώς αυτές δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Η εφημερίδα δημοσιεύει και το ιδιωτικό συμφωνητικό της σύστασης Ομόρρυθμης Εταιρείας «Χ. Καραμάνος - Ν. Παππάς - Α. Τσίπρας Ο.Ε.», της οποίας σκοπός ήταν η κατασκευή οικοδομών και η ανάληψη κατασκευαστικών εργολαβιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εν λόγω εταιρεία, που εμφανίζεται με την επωνυμία «Αγνάντι ΟΕ» και άγνωστη λοιπή δραστηριότητα, φαίνεται ότι έχει αποκτήσει ένα ακίνητο στη Σέριφο.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Καραμάνος είναι πολιτικός μηχανικός, ο οποίος τον Ιούνιο του 2014 εξελέγη στο συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής και υπηρετεί ως αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών.

Σχετικές ειδήσεις